Christofer Blomstrand vinder Race to Himmerland 2015.
Christofer Blomstrand vandt Race to Himmerland 2015 og sejren betød ligeledes, at han også vandt FREJA Final 4Four.

Torsdag begynder næste afdeling af FREJA Final 4Four, nemlig ECCO Tour finalen, Race to Himmerland. Og det er med et særdeles stærkt felt og meget på højkant, når spillerne indtager Europa Tour anlægget på Himmerland Golf & Spa Resort.

Race to Himmerland afvikles som en Pro-Am, hvor hver professionelle spiller, har en amatør eller sponsor som Bestball-makker – præcis som vi kender det fra Alfred Dunhill Links Championship på European Tour. Det betyder, at sideløbende med de professionelles turnering dyster sponsorer og amatører om sejren i Race to Himmerland Pro-Am.

Race to Himmerland afvikles som den tredje af fire finaleturneringer i FREJA Final 4Four, og det betyder, at der er noget på højkant for alle spillere i feltet. Mest på spil er der dog for de spillere, der fortsat kæmper med om top-5 på GolfBox Nordic Golf League Ranking. En top-5 placering ved slutningen af sæsonen udløser nemlig oprykning til European Challenge Tour fra næste sæson.

Danskere kæmper for Challenge Tour kort
Danske Mark Haastrup indtager andenpladsen på GolfBox Nordic Golf League Ranking, og er allerede Challenge Tour klar til næste sæson. Mere dramatisk ser det ud for den nybagte far, Rasmus Hjelm, som på en nuværende fjerdeplads har brug for et godt resultat.

Danske Daniel Løkke og Mathias Gladbjerg kan også fortsat nå en top-5 placering og oprykningsplads til Challenge Touren, men så skal der nok en sejr til i Race to Himmerland. For med en stor præmiesum på 375.000 kroner og hele 75.000 kroner til vinderen, så kan der vendes op og ned på meget i denne uge.

Selvom Race to Himmerland først begynder torsdag morgen, så starter årets ECCO Tour finale allerede torsdag aften, når alle sponsorer og spillere mødes til ECCO Tour Awards, hvor årets rookie og årets spiller skal kåres. 

Kasper Estrup er på andenpladsen i FREJA Final 4Four efter sejren ved Thisted Forsikring Championship - Kan Estrup løbe med det eksklusive Maurice Lacroix ur?
Kasper Estrup er på andenpladsen i FREJA Final 4Four efter sejren ved Thisted Forsikring Championship – Kan Estrup løbe med det eksklusive Maurice Lacroix ur?

FREJA Final 4Four – Hvem vinder eksklusivt ur?
Race to Himmerland er tredje turnering i FREJA Final 4Four, og i den konkurrence dystes om et eksklusivt Maurice Lacroix Masterpiece ur til en værdi af 75.000 kroner. Det er udelukkende resultaterne fra sæsonens sidste fire finaleturneringer, der tæller i FREJA Final 4Four konkurrencen, hvorfor alle fortsat har muligheden for at løbe med uret.

Danske Kasper Estrup vandt Thisted Forsikring Championship for to uger siden, men da Niklas Lindström i sidste uge vandt GolfUppsala Open indtager Estrup nu andenpladsen i FREJA Final 4Four stillingen efter Lindström. 

Du kan se starttider til Race to Himmerland her.

Du kan desuden se GolfBox Nordic Golf League Ranking her, og FREJA Final 4Four Ranking her.