Lars Larsen og ECCO Tour Rookie of the Year 2012, Steen Tinning ved overrækkelsen ved Race to Himmerland

Lars Larsen og ECCO Tour Rookie of the Year 2012, Steen Tinning ved overrækkelsen ved Race to Himmerland

Når DAT Masters – Presented by Visit Tønder indledes onsdag på Enjoy Resorts på Rømø, så er der ”igen” comeback til den dobbelte European Tour vinder, Steen Tinning.

ECCO Touren fangede den populære Tinning til en snak forud for turneringen.

Tinning brugte i 2012 den danske ECCO Tour som et led i at kickstarte sin karriere på først den Europæiske Senior Tour, hvilket sidenhen er blevet til jagten på den amerikanske Champions Tour. I denne uge hedder modstanderne dog ikke Bernhard Langer, Fred Couples, Tom Lehman og Miguel Angel Jimenez, men derimod Jeff Winther, Rasmus Hjelm, Steven Jeppesen og Anders Schmidt Hansen.

Selvom Steen Tinning ikke deltager ved DAT Masters som et led i et større ECCO Tour comeback, så er han kommet for at blande sig i topstriden.

– Jeg er her for at teste mig selv. Jeg forsøger at sammensætte en kalender, så jeg kan holde mig i form i 11 måneder om året, og her er ECCO Touren et godt alternativ, fortæller Steen Tinning.

– Og så er det sjovt at konkurrere med de her drenge. Selvom jeg nok er den mest rutinerede, så kan jeg bestemt også lære noget af dem, fortsætter Tinning, der i forbindelse med sit store comeback i 2012, også deltog på Rømø. Meget har dog ændret sig siden.

Tvivlede på sig selv
– Jamen i 2012 vendte jeg tilbage efter otte års pause fra professionel golf. Det var svært og en lang sej vej, jeg skulle igennem. På Rømø, og ved de andre tidlige turneringer det år, vil jeg indrømme, at jeg tvivlede på, om jeg nogensinde ville komme tilbage til det niveau, som jeg håbede, fortæller Tinning.

– Jeg missede de første mange cuts, og det er vel kun naturligt, at man så begynder at tvivle lidt. Min indstilling ændrede sig dog aldrig. Jeg ville træne hårdt og forsøge at gøre det hele rigtigt, og så se, hvor langt det tog mig… og hvor langt det stadig tager mig, uddyber Tinning.

– Jeg er mere afslappet i år. Jeg føler, at jeg har bevist mig selv rigtigt meget de sidste 24 måneder, og jeg ved nu, at hvis jeg spiller godt, så kan jeg blande mig i toppen, slutter Tinning.

Steen Tinning slår ud onsdag morgen kl. 09.00 sammen med Jesper Lerchedahl og Nordic Golf League Rankings nummer to, Jacob Glennemo. Vil du se Steen Tinning i aktion, så er der gratis adgang hele ugen.

Du finder startlisten samt livescoring ved DAT Masters – by Visit Tønder her.

 

Comments are closed.