I 2012 vandt Steen Tinning Samsø Classic. Nu kan næste ECCO Tour sejr være på vej

I 2012 vandt Steen Tinning Samsø Classic. Nu kan næste ECCO Tour sejr være på vej

Nordic Leagues bedste golfere kæmper igen i denne uge om vigtige penge og ranglistepoint, når Landskrona Golfklub fra onsdag lægger græs til Landskrona Masters. Med i feltet er igen den tidligere dobbelte Europatour-vinder, Steen Tinning, som efter en langsom sæsonstart er ved at få rigtigt godt styr på spillet.

– Formen er rigtig god, og jeg spiller bare bedre og bedre, forklarer Steen Tinning til ECCO Touren, dagen inden det hele begynder.

– Jeg står med en følelse af, at jeg kan vinde hver uge i øjeblikket, og det er vigtigt, at jeg bevarer tålmodigheden og fortsætter med at have den følelse.

En iskold putter i skammekrogen
Sæsonen har indtil nu ikke budt på de helst store resultater, og selvom det på papiret har lignet en noget rusten Steen Tinning, så afspejler resultaterne ikke spillet. Faktisk er blot en enkelt facet af den lunefulde sport årsagen til, at scores ikke har været langt bedre.

– Jeg har puttet skidt. Jeg giver mig selv rigtigt mange chancer og har spillet godt, men jeg holer bare ikke noget. Jeg ville gerne kalde det uheld, men jeg slår ikke rigtigt mine putts på linjen, og så fortjener de jo ikke at gå i, uddyber Tinning, der har skiftet putter forud for Landskrona Masters.

– Jeg har trænet med en ny putter den sidste uge. Den slags som blandt andre Matt Kuchar putter med, hvor man sætter den fast i venstre arm. Jeg har puttet med den før, og det føles meget bedre, slutter Tinning i vanlig positive stil.

Du kan følge Steen Tinning og de øvrige danskere ved Landskrona Masters, og se om de kan drille de stærke svenskere.

Du finder startlisten, teetimes og sidenhen livescoring fra Landskrona Masters her

Tagged with:
 

Comments are closed.