Steven Jeppesen vandt Mediter Real Estate Masters 2014 på ECCO Tour.

Steven Jeppesen vandt Mediter Real Estate Masters 2014 på ECCO Tour.

Daniel Løkke havde sejren inden for rækkevidde, da Steven Jeppesen vandt Mediter Real Estate Masters 2014 efter et vanvittigt drama.

Steven Jeppesen spillede en forrygende finalerunde, hvor især putteren var brandvarm. Efter en fantastisk birdie på 17. hul kunne Jeppesen tre-putte hul 18 og stadig sikre sig sejren i Mediter Real Estate Masters med et enkelt slag foran Daniel Løkke, Manuel Quiros, Jacob Glennemo og David Palm.

Forud for Steven Jeppesens sejr var dog gået et vanvittigt drama, hvor op mod 15 spillere undervejs lignede en vinder. Mod slutningen havde Daniel Løkke føringen ud af sidste hul, og da han gjorde klar til sit birdie putt på under en meter, lignede han en mand, der minimum skulle i omspil om sejren.

Løkke brændte det korte birdie-putt, og da Steven Jeppesen sluttede med en par, var det præcist det slag, der skilte Holstebro-spilleren fra et omspil med den dansk-svenske Jeppesen.

– Jeg vidste ikke, om Daniel havde lavet par på sidste. Jeg troede faktisk, at jeg skulle i omspil, men det er fantastisk at vinde Mediter Real Estate Masters, fortæller Steven Jeppesen efter runde.

– Jeg puttede helt fantastisk i dag. Det putt jeg holer på 17. hul, på den green, er så vildt, fortsætter en tydelig medrevet Jeppesen, der dagen igennem holdt sig inde i kampen.

– Jeg følte egentlig, at jeg havde sejren inden for rækkevidde hele dagen, men det var utroligt tæt. Da jeg lavede min birdie på 17. hul, tænkte jeg, at nu havde jeg virkelig chancen. Og jeg er utrolig glad nu, slutter svenske Steven Jeppesen med de danske rødder.

Der blev optaget TV fra finaledagen af Mediter Real Estate Masters. Højdepunkter sendes på Viasat Golf i løbet af næste uge, ligesom du også vil kunne finde programmet på eccotour.org og diverse danske golfmedier. Og lige præcis dette program er bestem en oplevelse værd.

Du finder resultatet ved Mediter Real Estate Masters her.

Du finder stillingen på ECCO Tourens rangliste, Race to Himmerland, her.

Race to Himmerland vil Top-3 efter uge 31 modtage et wild card til European Tour eventen, Made in Denmark, på Himmerland Golf og Spa Resort i uge 33.

Comments are closed.