Fredrik Gustavsson fører Bravo Tours Open på Nivå Golf efter en første runde i syv under par, 64 slag.

Fredrik Gustavsson fører Bravo Tours Open på Nivå Golf efter en første runde i syv under par, 64 slag.

Svenske Fredrik Gustavsson fører Bravo Tours Open efter første runde, hvor Steen Tinning og de øvrige forhåndsfavoritter har efterladt en del arbejde til de kommende dage. 

Nivå Golf lægger endnu engang græs til ECCO Touren, og for andet år i træk, er det Bravo Tours Open, der afvikles på Nordsjællands største golfanlæg.

Den forsvarende mester, Jeff Winther, er ikke med, da han i denne uge spiller European Tour på Madeira, og de nye navne står i kø for at overtage “pokalen”. Der er svensk føring, mens Allan Werner, Peter Vejgaard og Stephan Juul forsvarer de danske farver øverst i stillingen.

Efter endnu en flot runde i 2014, har Fredrik Gustavsson lagt sig alene i spidsen. 64 slag, syv under par, er nok til en føring på et enkelt slag, og selvom mange danskere ikke kender Gustavsson, så er det ikke helt overraskende, at han topper leaderboardet.

Fredrik Gustavsson har de seneste år forbedret sig markant og må efterhånden regnes blandt favoritterne til at snuppe en af de fem Challenge Tour kort, når regnskabet på Nordic Golf League skal gøres op ved udgangen af sæsonen.

Gustavsson har i årets første fem starter allerede tre top-10 placeringer, og havde det ikke været for en tur i vandet på 17. hul af Mediter Real Estate Masters, så kunne han måske have sikret sig sin første ECCO Tour sejr nogensinde.

Et slag efter Karlstad-spilleren ligger lidt overraskende Allan Werner sammen med Jesper Billing. Mens Billing kommer lige fra en andenplads ved DAT Masters by Visit Tønder i sidste uge på Rømø, så har Allan Werner fra Trehøje Golfklub endnu sit første klarede cut til gode på ECCO Tour 2014.

Et slag yderligere efter Gustavsson i fem under par, på fjerdepladsen, ligger blandt andre Peter Vejgaard, Stephan Juul og formstærke Emil Othberg. Sidstnævnte sikrede sig mandag en plads ved Nordea Masters på European Tour i Sverige i slutningen af måneden.

Steen Tinning skal for alvor have gang i putteren de næste to dage, hvis han skal indhente de førende spillere ved Bravo Tours Open på Nivå Golf.

Steen Tinning skal for alvor have gang i den lange putter de næste to dage, hvis han skal indhente de førende spillere ved Bravo Tours Open på Nivå Golf.

Tinning og de andre favoritter længere tilbage
Mens de nye navne hober sig op i toppen af stillingen, så har en stribe af forhåndsfavoritterne givet sig selv en mindre bakke, de skal forcere i løbet af de kommende dage. Steen Tinning er at finde tilbage i par, og det kunne endda have været endnu værre.

– Jeg var præcis lige så død som en doven cola til at starte med, griner Tinning i ECCO Tour Recording Area efter runden.

– Jeg slog tynde slag, og så begyndte jeg også at putte dårligt. Heldigvis blev det lidt bedre, og jeg fik reddet en hæderlig score hjem til sidst, slutter Tinning, der altså er syv slag efter den førende Gustavsson.

Af de øvrige favoritter kan nævnes Steven Jeppesen og Mattias Eliasson i fire under par, Lasse Jensen, Knud Storgaard og Kasper Estrup i tre under par, David Palm, Jacob Glennemo og Lars Johansen i to under par, mens Rasmus Hjelm ligger i en under par.

Du finder stillingen efter første runde af Bravo Tours Open her.

 

Comments are closed.