Nicolaj Norman Hansen

Nicolaj Norman Hansen skal tirsdag forsøge at spille sig ind i hovedturneringen ved Mercedes-Benz Matchplay på Stensballegaard Golf

I alt er 60 spillere tirsdag klar til Mercedes-Benz Matchplay – by Ejner Hessel Qualifying på Stensballegaard Golf. De 16 bedste slutter sig til de 48 allerede-kvalficerede spillere i hovedturneringen, der begynder onsdag.

Som navnet afslører afvikles Mercedes-Benz Matchplay – by Ejner Hessel som Matchplay også kaldet hulspil, og der er hele 375.000 kroner i præmiepuljen.

I tirsdagens kvalifikation er der deltagelse af stærke navne som Jesper Thuen, André Kasprzak, Eric Blom, Gustav Åkesson, Christofer Blomstrand og et af årets store danske overraskelser, Nicolaj Norman Hansen. Sidstnævnte ser frem til turneringen.

– Det er rigtigt spændende, at der er en hulspilsturnering på programmet i år. Jeg tror, det bliver fedt for os spillere, at dyste på en anden måde, forklarer ”Norman” til ECCO Touren fra driving rangen forud for Mercedes-Benz Matchplay – by Ejner Hessel.

– Men først og fremmest skal jeg jo kvalificere mig til hovedturneringen, og det håber jeg, at jeg kan gøre i dag.

– Jeg har spillet godt i længere tid og efter et afbud til Norge i sidste uge, er jeg helt frisk igen, så jeg håber på en lang og god uge, slutter Ikast-spilleren.

Du kan følge med i hvilke 16 spillere, der skal tilslutte sig navne som Steen Tinning, Daniel Løkke, Steven Jeppesen, Mattias Eliasson, Anders Schmidt Hansen, Alexander Jacobsson og Jeff Winther her.

 

 

Comments are closed.