Jacob Glennemo er atter med fremme efter første runde af DAT Masters by Visit Tønder 2014 på Enjoy Resorts på Rømø.

Jacob Glennemo er atter med fremme efter første runde af DAT Masters by Visit Tønder 2014 på Enjoy Resorts på Rømø.

Rasmus Hjelm og Lasse Jensen er bedste danskere efter første runde af DAT Masters by Visit Tønder og blot et slag efter en førende svensk kvartet.

Det var onsdag smukt og solrigt på Enjoy Resorts på Rømø, men alligevel kæmpede det 158 mand store felt med scores ved DAT Masters by Visit Tønder. Et svensk firkløver bestående af Richard Pettersson, Åke Nilsson, Jesper Billing og Jacob Glennemo har lagt sig i front i tre under par efter runder i 69 slag på den svære bane.

Sidstnævnte Jacob Glennemo jagter sæsonens femte topresultat i lige så mange turneringer. Indtil nu er det blevet til en sjetteplads og tre andenpladser, hvorfor Glennemo allerede nu ligner en seriøs bejler til en af ECCO Tour pladserne ved Made in Denmark samt en af de fem ”oprykningspladser” til European Challenge Tour næste sæson.

Stærke danskere tæt på spidsen
Et slag efter de fire stærke svenskere ligger blandt andre Rasmus Hjelm og Lasse Jensen. Rasmus Hjelm har allerede vundet en gang på Nordic Golf League i denne sæson, mens Lasse Jensen har fået en rigtig flot start på sin 2014 Challenge Tour kampagne.

Et slag længere tilbage på en delt 14. plads ligger blandt andre Jeff Winther, der vandt på Rømø for to år siden. Winther spillede stabilt hele dagen, og med blot to slag op til de førende holder han sig inde i kampen.

Side om side med Winther på den delte 14. plads ligger 51-årige Steen Tinning. Tinning fik en dårlig start på runden, men efter at have været to over par undervejs, fik han kæmpet sig tilbage til en under.

I alt ligger 35 spillere inden for blot tre slag, og med 36 huller fortsat at spille, så kan alt stadig ske ved DAT Masters by Visit Tønder 2014.

Du finder stillingen her.

 

Comments are closed.