Knud Storgaard er nummer to efter første runde af Willis Masters 2013

Knud Storgaard er nummer to efter første runde af Willis Masters 2013

Knud Storgaard og hjemmebanefavoritten, Jeff Winther, er med helt fremme efter første runde af Willis Masters på Kokkedals flotte anlæg nord for København. Flere lokale danskere blander sig i toppen, hvor Christian Larsson har lavet hul til resten af feltet.

Svenske Christian Larsson satte de øvrige 155 spillere i feltet ved Willis Masters på plads med en runde i 65 slag, syv-under-par. Eslöv spilleren var fejlfri på dagen, og med en eagle tilsat fem birdies, stod der imponerende 65 slag, syv under par på scorekortet, da Larsson i tuskørket kom i klubhuset.

Knud Storgaard spolede onsdag tiden 10 år tilbage, da han fandt storspillet frem, og med en runde i 67 slag, fem-under-par, placerede sig på en delt andenplads efter første runde. Storgaard var godt tilfreds efter runden.

– Det går den rigtige vej. Jeg har arbejdet rigtigt hårdt, og det har længe virket som om, at der var noget godt på vej. Så i dag var endnu et skridt i den rigtige retning, forklarede den tidligere Europatour-stjerne til ECCO Touren efter sin runde.

Årets helt store danske ECCO Tour profil, Jeff Winther, var næstbedste dansker i fire-under-par på en delt femteplads. Jeff Winther havde en stille og rolig dag, indtil der faldt fire birdies i på de sidste fem huller. Og det var hjemmebanefavoritten ikke utilfreds med.

– Det var ganske godt i dag. Ikke de store fejl, men lidt ærgerlige småfejl fik jeg sneget ind, forklarede Winther efter runden, hvor han blandt andet slog sit drive på hul syv 30 centimeter på den forkerte side af banens hvide out-of-bounds pæle.

– Men det er svært at være i rigtigt dårligt humør, når man slutter med fire birdies på de sidste fem huller, uddybede Winther, som glæder sig til de næste to dage af flere årsager.

– Jeg er glad for at være med fremme efter første runde. Det er sjovt på hjemmebane, for så kommer der ofte nogle tilskuere til finalen. Og jeg kan jo også se, at flere af de andre drenge (Læs: Kokkedal-spillere) ligger godt til, siger Winther med reference til blandt andre Jesper Lerchedal (-3),  Jacob Roth (-2) og Simon Gundorph (-2).

– Det bliver fedt i Kokkedal Golfklub torsdag og fredag!

Jeff Winther deler femtepladsen med blandt andre Oliver Nyholm og Martin Hansen mens profiler som Jesper Kennegård, Rasmus Hjelm, Steven Jeppesen og Anders Schmidt Hansen alle ligger længere tilbage i stillingen.

Du kan se stillingen efter første runde af Willis Masters 2013 her.

Comments are closed.