Silkeborg Ry Golfklub har fostret stjerner som Thomas Bjørn og Morten Ørum Madsen. I 2014 slår ECCO Touren vejen forbi det fantastiske anlæg til Jyske Bank PGA Championship - Presented by Ejner Hessel.

Silkeborg Ry Golfklub har fostret stjerner som Thomas Bjørn og Morten Ørum Madsen. I 2014 slår ECCO Touren vejen forbi det fantastiske anlæg til Jyske Bank PGA Championship – Presented by Ejner Hessel.

Gennem december vil ECCO Touren åbne en låge  i ECCO Tour kalenderen hver dag.

Via ECCO Tour Julekalenderen, vil vi løfte sløret for samtlige turneringer på ECCO Tour kalenderen 2014, og tilmed løbende inkludere en række spændende overraskelser og konkurrencer. Derfor håber vi, at du vil læse med hver dag.

Låge nr. 7. ECCO Tour skal i 2014 på besøg på et af Danmarks mest populære golfanlæg, når Silkeborg Ry Golfklub byder velkommen til Jyske Bank PGA Championship Presented by Ejner Hessel den 28. maj.

Besøget på det fantastiske golfanlæg er endnu et tegn på, at 2014 sæsonen på ECCO Touren, bliver den hidtil mest attraktive for både sponsorer og spillere på Skandinaviens største golf tour. Og glæden over at ECCO Tour 2014 går via Silkeborg Ry Golfklub er også tydelig hos klubbens ledelse.

ECCO Tour perfekt til Grand Opening af Danmarks største golfanlæg
– Det betyder meget for os, at vi er vært for ECCO Touren i 2014. Vi har tradition for at tiltrække store begivenheder til vores klub. I mange år har vi arrangeret DIAC, og ligesom en lang række af de talenter, der gennem de sidste år har spillet DIAC, har vi også lyst til at prøve kræfter med en stor professionel turnering, forklarer direktør og golf manager, Mads Rugholm.

For snart et år siden opkøbte Silkeborg Golf Club den nærtliggende Kildebjerg Ry Golfklub, og efter at have overtaget alle aspekter af den hyggelige parkbane jævnfør det ny navn, vil Silkeborg Ry Golfklub nu gerne vise sit fornemme anlæg frem.

– Der er ingen tvivl om, at den fokus, der følger med en ECCO Tour, er perfekt til at vise folk, hvor meget der er sket i Silkeborg Ry Golfklub. Formålet med turneringen er at vise vores eminente anlæg frem.

– Vi har nu i Silkeborg Ry Golfklub 54 huller af meget høj standard, og derfor glæder det os også, at vi har fået det helt rigtige setup på plads forud for Jyske Bank PGA Championship by Ejner Hessel. De to baner er nu en del af samme klub, og ECCO Touren er perfekt til en ”Grand Opening”, afrunder Mads Rugholm.

Kæmpefelt spiller begge baner
Setuppet for Jyske Bank PGA Championship by Ejner Hessel betyder, at Silkeborg Ry Golfklub får mulighed for at vise alle aspekter af deres anlæg frem for et utraditionelt stort felt. Da begge baner tages i brug, er der nemlig plads til hele 240 spillere, der skal prøve kræfter med de to topbaner.

– Det er fedt, at vi skal spille på to baner. Og Silkeborgs fantastiske skovbane og Rys mere åbne parkbane med en snert af links, er den perfekte kombination og det perfekte sted at gøre det, forklarer ECCO Tour ejer, Flemming Astrup.

Brugen af de to baner, betyder, at feltet til Jyske Bank PGA Championship Presented by Ejner Hessel, kan og vil blive rekord stort på ECCO Touren. I alt er der plads til 240 spillere, og man satser på, at der bliver fyldt helt op.

– Eftersom vi skal spille to af Danmarks bedste baner, vil vi også gerne bruge turneringen til at vise så mange mennesker som muligt, hvad ECCO Touren handler om. Så vi er glade for, at vi sammen med Silkeborg Ry Golfklub kom på idéen om at spille begge baner, fortsætter Flemming Astrup.

– Det bliver derfor muligt for rigtigt mange spillere at få adgang til turneringen. Vi sysler lige nu den sidste smule med konceptet, men jeg tror godt, at jeg kan sige, at hvis man er dansk ”lavhandikapper”, så bliver det her ugen, hvor man får en helt unik mulighed for at prøve kræfter med ECCO Tour stjernerne på et af Danmarks bedste golfanlæg, slutter Flemming Astrup.

Jyske Bank PGA Championship – Presented by Ejner Hessel afvikles fra 28. – 30. maj med Pro-ams den 26. og 27. maj. Du kan læse mere om Pro-Ams her.

Nedenfor kan du se en præsentation af en anden ECCO Tour profil fra Silkeborg, Mads Kristensen.

Konkurrence: Hver dag frem til jul udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her. 

Skriv dit svar under artiklen her eller på Facebook senest i morgen kl. 11.59. Der trækkes lod mellem de rigtige svar, og vinderen får et dusin Srixon Z Star bolde. Alle der svarer rigtigt deltager automatisk i lodtrækningen om et par ECCO sko den 24. december. Held og lykke.

Svarer du her på siden, skal du huske at skrive dit fulde navn samt dit svar. Vinderen offentliggøres både nedenfor og på Facebook.

Dagens konkurrence: Hvor mange spillere er der plads til i feltet ved Jyske Bank PGA Championship – Presented by Ejner Hessel 2014.

 

Comments are closed.