Du kan skaffe penge til "Støt Brysterne", ved at dele og synes godt om ECCO Tourens Støt Brysterne billede på Facebook. Vær' aktiv og  støt kampen mod brystkræft.

Du kan skaffe penge til “Støt Brysterne”, ved at dele og synes godt om ECCO Tourens Støt Brysterne billede på Facebook. Vær’ aktiv og støt kampen mod brystkræft.

Ved ECCO Tourens finale, Backtee Race to Himmerland, indledte Willis sammen med ECCO Touren en indsamling til fordel for Støt Brysterne. I løbet af to minutter, var 66 håndklæder solgt og 6.600 kroner i kassen til Støt Brysterne. Det stoppede dog ikke her.

ECCO Touren og Willis annoncerede, at de sammen doblede beløbet omgående, samt at der ville ryge yderligere 6.600 kroner i puljen, hvis alle købere hæftede håndklæderne til deres bag den efterfølgende dag. 19.800 kroner var indsamlet på få minutter.

Brian Nielsen fra Northside Festival, doblede efterfølgende hele beløbet, således, at der i løbet af to minutter var indsamlet hele 39.600 kroner, der nu skal gå til Støt Brysterne. Men det stopper stadig ikke her. Du kan nemlig hjælpe til, så Willis-initiativet bliver en endnu større succes.

– Tanken var, at vi aktivt ville gøre noget for “Støt Brysterne” her i oktober måned. Og i og med, at håndklæderne blev revet væk, må det siges at være en succes. Det er dejligt, at folk er interesserede i at bakke op om sådan et projekt, og derfor var det også kun naturligvis for os hos Willis og ECCO Touren selv at lægge lidt ekstra penge i puljen, forklarer Willis direktør, Lars Gundorph, om sit velgørende initiativ.

– Nu skal vi længere ud, og det håber vi, at folk nok engang vil hjælpe til med.

Sådan støtter du. Helt gratis!
Du skal ikke selv donere penge, men Willis og ECCO Touren har ønsket at køre indsamlingen videre på Facebook, hvor din aktivitet nu kan sikre mange flere penge til Støt Brysterne.

På Facebook er uploadet et billede af en ECCO Tour bag med Willis’ lysererøde Støt Brysterne håndklæde (tilhørende Steven Jeppesen). ECCO Touren og Willis donerer 10.000 kroner yderligere til puljen, hvis det lykkes at få 10.000 personer til at “Synes godt om” billedet inden 1. november. Deltag her.

Initiativet og den opbakning, der allerede nu har sikret 39.600 kroner, skaber glæde hos ECCO Tourens ledelse.

Danske golfspillere skal på banen
– Først og fremmest skal der lyde en tak til Willis for at iværksætte det hele og komme på idéen med håndklæderne, og selvfølgelig også til Northside for at gribe til lommen. Det er fantastisk, at vi har sponsorer, som tager initiativ til sådan noget, og det er vi meget taknemmelige for, siger Flemming Astrup fra ECCO Touren.

– Og det var da heller ikke nogen svær beslutning at fastslå, at vi gerne ville bakke op om projektet. Og vi er jo forhåbentlig ikke færdige endnu, slutter Flemming Astrup.

Nu skal billedet af det lyserøde Støt Brysterne håndklæde sikre mange flere penge til Støt Brysterne. Og her skal danske golfspillere hjælpe til – blot ved at klikke.

– Lad os se, hvor langt vi kan få billedet med det karakteristiske lyserøde ”Støt Brysterne” håndklæde ud i Danmark. Det er i den gode sags tjeneste, og vi håber, at folk vil bakke op om idéen og dele og like billedet i stor stil, så det kommer vidt omkring, forklarer Brian Vester fra ECCO Touren om Facebook-initiativet.

– Jo flere penge vi skal af med, jo større har succes’en været, og sådan ved jeg også, at Lars Gundorph fra Willis tænker. Golf i Danmark er en stor industri, og en sport som spilles af alle, ligesom brystkræft også kan ramme alle – eller i hvert fald alle kvinder. Og derfor er det oplagt at inddrage de næsten 200.000 golfspillere, der er i Danmark, slutter Brian Vester.

Støt Brysterne nu
Du kan “synes godt om” Støt Brysterne billedet på Facebook her.

Ønsker du at dele billedet på din egen væg, kan du med fordel gøre opmærksom på, at personer der gerne vil støtte, skal “synes godt om” billedet og ikke blot “synes godt om” din deling. I så fald vil deres klik nemlig ikke kunne tælles med.

 

Comments are closed.