Mark Haastrup jagter fredag sejren ved Thisted Forsikring Championship i Storådalens Golfklub
Mark Haastrup jagter fredag sejren ved Thisted Forsikring Championship i Storådalens Golfklub

Betingelserne var sværere på andendagen af Thisted Forsikring Championship i Storådalens Golfklub, og de forhold brugte blandt andre Mark Haastrup til at kravle godt frem i stillingen.

Svenske Fredric Sundberg fører inden fredagens finalerunde Thisted Forsikring Championship i samlet otte under par. På en delt andenplads et slag efter Sundberg ligger den formstærke Nordmand, Aksel Kristoffer Olsen sammen med den 17-årige finske golfkomét, Oliver Lindell. Sidstnævnte Lindell jagter således fredag sæsonens tredje ECCO Tour sejr.

Masser af dansk i toppen
Selvom danskerne fortsat ikke står øverst på leaderboardet, så brugte flere af de danske profiler dagens runde til et kraftigt avancement og til at placere sig i en gunstig position inden fredagens finalerunde.

Nikolai Høgh rykkede hele 22 pladser frem til en delt fjerdeplads i fem under par, mens Kasper Estrup indtager sjettepladsen i fire under par.

Haastrup og Løkke som farligt makkerpar
I tre under par og på en delt syvendeplads, ligger de to stærke danske kort, Mark Haastrup og Daniel Løkke. Begge spillere har med en lav runde fredag mulighed for at løbe med sejren i Thisted Forsikring Championship, og til tilskuernes store fornøjelse skal de to spille sammen på finaledagen.

I to under par og på en delt 10. plads ligger dagens helt store højdespringer, Oliver Suhr. En runde i fire under par sendte Suhr hele 42 pladser frem i stillingen og ind i top-10. En placering, som han i øvrigt deler med Mathias Gladbjerg, der vandt den seneste ECCO Tour i Kokkedal Golfklub.

Rasmus Hjelm, der i denne uge kæmper for værdifulde point til GolfBox Nordic Golf League Ranking, klarede også cuttet. En samlet score i par placerer Hjelm som nummer 23.

Du kan se stillingen ved Thisted Forsikring Championship her.

Du kan se startlisten til fredagens finalerunde ved Thisted Forsikring Championship her.