Jesper Lerchdahl fra tidligere på sommeren, hvor han var med helt fremme ved Mørk Masters på ECCO Touren

Det er blåt og gult i toppen efter første runde af Landskrona Masters. Bedste dansker er Jesper Lerchedahl, mens Lucas Bjerregaard, Jeff Winther og Steen Tinning håber på flere birdies lørdag.

Efter første runde af Landskrona Masters er der svært overvægt af svenskere i toppen af leaderboardet. Andreas Johansson skød lavest af alle og hans runde i 61 slag, 10-under-par, giver ham en føring på et enkelt slag til sin landsmand Alexander Björk. Björk sluttede ellers sin runde af med syv birdies på de sidste syv huller, men må overnætte på andenpladsen.

Lerchedahl bedste dansker
Bedste dansker er Jesper Lerchedahl, der kom rundt i 66 slag, fem-under-par. Længe så det ellers ud til, at Rasmus Hjelm skulle løbe med den ære, men fem-over-par på de sidste tre huller, ødelagde en ellers fremragende runde, og Hjelm måtte nøjes med tre-under-par, 68 slag. Det er en 20. plads, som han deler med blandt andre Christoffer Lange, Oliver Nyholm og Lars ”Jojo” Johansen.

Lucas Bjerregaard og Jeff Winther, der havde fornøjelsen af hinandens selskab på dagens runde formåede ikke at bryde par. Begge ligger de langt tilbage i stillingen, og der skal angribes lørdag, hvis de skal klare cuttet eller måske endda helt frem at blande sig i toppen. Steen Tinning og Mads Vibe-Hastrup ligger begge i to-under-par.

Under de gunstige forhold på Landskrona Golfbane skal der laves birdies for at holde sig i toppen. Hvis scores fortsætter i samme retning lørdag, så kan cuttet rykke til tre-under-par. Det vi være det laveste cut på ECCO Touren i 2012.

Comments are closed.