Krister Eriksson (Tv.) og David Palm (Th.) i fælles birdie-trav ved Mørk Masters på ECCO Touren

To svenskere åbnede allerede efter første runde et hul til resten af feltet ved Mørk Masters, da de i samme bold nedsablede Mørk Golfbane med to 63’ere, ni-under-par.

Hovedpersonerne, David Palm og Krister Eriksson jages dog af Nordic Golf Leagues varmeste navne, mens en nordmand lavede hole-in-one.

David Palm og Krister Eriksson nød fredag godt af hinandens selskab under første runde af Mørk Masters. Begge kom de banen rundt i hele ni-under-par, 63 slag efter runder der indeholdt sammenlagt 19 birdies og en eagle. De to svenskere har tre slags forspring til Lucas Bjerregaard, Johan Carlsson og Victor Almström i seks-under-par.

Pacede hinanden frem
Det var et par tydeligt tilfredse svenskere, som vi fangede efter runden. Her forklarede de, at det i høj grad gavnede scoren, at de gik i samme bold.

– Jeg var kun to-under-par efter de første ni huller og tre slag efter Krister. Derfor tænkte jeg, at jeg måtte angribe og lave birdies på de sidste forklarede David Palm efter runden. Også Krister Eriksson var tilfreds med konkurrencen.

– Vi havde gang i vores egen lille konkurrence derude, og det virkede godt, beretter Eriksson, der endda tillod sig at lave to bogeys på vej mod 63’eren. Du kan se hele interviewet med de glade svenskere nederst i artiklen.

Efter de to svenskere ligger ”The Usual Suspects” klar til at angribe, når spillet sættes i gang igen lørdag. Lucas Bjerregaard, der topper både Nordic Golf League og ECCO Tourens Backtee Race to Himmerland ligger i seks-under-par, efter en runde, der kunne være blevet rigtig sjov.

– Jeg troede lige.. grinede Bjerregaard efter runden med henvisning til sin superstart, hvor han var seks-under-par efter blot syv huller. Desværre for nordjyden faldt han en smule i kadence, og runden kom aldrig rigtigt længere ned end seks-under. Det rækker til en tredjeplads, som han deler med Johan Carlsson og Victor Almström.

Hole in one til hjemmebanefavoritten
Mens Lucas Bjerregaards start var imponerende, var Christian Aronsens helt fænomenal. Birdies på de første tre huller blev fejret med en hole-in-one på fjerde. Dermed var han fem-under-par efter blot fire huller og en flaske whisky fattigere.

Aronsen formåede desværre heller ikke for alvor at udnytte den utrolige start, og han måtte skrive under på en runde i 68 slag, fire-under-par. På den delte niendeplads ligger blandt andre de tre svenskere Pontus Leijon, Tobias Rosendahl og Jens Fahrbring, som vi efterhånden er vant til at finde i toppen af leaderboardet.

Bedste amatør efter første runde er norske Alexander Søbstad og Kalle Kangas, der forsvarer USA’s ære i denne uge.

Du finder hele stillingen i Mørk Masters her.

Nedenfor finder du interview med de to skarpe svenskere, men du kan finde mange flere interviews her.

Tagged with:
 

Comments are closed.