Christopher Feldborg-Nielsen fører Bravo Tours Open på Nivå Golf inden lørdagens finalerunde. 13 under par giver blot et forspring på et enkelt slag til Nikolaj Nissen.

Christopher Feldborg-Nielsen fører Bravo Tours Open på Nivå Golf inden lørdagens finalerunde. 13 under par giver blot et forspring på et enkelt slag til Nikolaj Nissen.

Christopher Feldborg-Nielsen har lagt sig i spidsen for Bravo Tours Open på Nivå Golf i samlet 13 under par efter to runder.

Nikolaj Nissen gik en kanonrunde  i 62 slag og er på andenpladsen i 12 under par.

Fredag blev for alvor brugt til at hælde birdies i på banen i Nivå. Christopher Feldborg-Nielsens runde i 63 slag, otte under par, så længe ud til at være dagens bedste, og svenskeren så ligeledes ud til at tage en føring på tre slag med sig til finalerunden lørdag.

Sidst på eftermiddagen og ud af regnen kom Nikolaj Nissen dog i klubhuset med en regulær kanonrunde. Ni birdies og ni pars gav en runde i 62 slag, ni under par, på trods af, at han var på banen under dagens sværeste betingelser. Samlet er Nissen 12 under par, og manden der næsten slog til på Tourskolen sidste år, er blot et enkelt slag fra spidsen og måske på vej mod sin første ECCO Tour triumf.

I 10 under par ligger svenske Jesper Billing, der er på vej mod endnu et godt resultat, mens Patrick O’ Neill er på fjerdepladsen i ni under par. Den placering deler han med hele fire svenskere, inden Oliver Nyholm igen gør det rød-hvidt på niendepladsen i otte under par.

Scores var lave på Nivå Golf fredag og cuttet endte på hele fire under par. Lige indenfor den grænse sluttede Steen Tinning, der kom banen rundt i 67 slag og dermed indtager 40. pladsen. 

Du finder stillingen af Bravo Tours Open her.

 

Comments are closed.