Christopher Feldborg-Nielsen vandt Bravo Tours Open 2014 på Nivå Golf.

Christopher Feldborg-Nielsen vandt Bravo Tours Open 2014 på Nivå Golf.

Svenske Christopher Feldborg-Nielsen vandt lørdag Bravo Tours Open på Nivå Golf, da han efter sublimt spil henviste Pontus Ellerström til andenpladsen.

Peter Vejgaard og Nikolaj Nissen blev bedste danskere på fjerdepladsen.

Der var ingen slinger i valsen for Feldborg-Nielsen, da han lørdag vandt sin første ECCO Tour sejr. Han førte fra start til slut, og på intet tidspunkt var sejren reelt i fare. En runde i fire under par og en samlet score i hele 17 under, gav ham sejren med to slag til Pontus Ellerström. 

– Jeg var nervøs til at starte med, men jeg fik lynhurtigt en rigtig god fornemmelse derude, fortalte Christopher Feldborg-Nielsen efter præmieoverrækkelsen. 

– Jeg ramte min driver helt fantastisk igen i dag. Da jeg stod på 18. tænkte jeg, at jeg nok burde slå et jern fra tee, men driveren føltes så godt i dag, at jeg slog den i stedet, grinede en ydmyg Feldborg-Nielsen hvis hidtil bedste placering på Nordic Golf League var en femteplads.

En glad Pontus Ellerström sikrede sig andenpladsen efter en fejlfri runde i syv under par og en samlet score i 15 under, to slag efter vinderen.

Jesper Billing snuppede for anden uge i træk en top-3 placering, da han tog tredjepladsen alene med en flot birdie på sidste hul. Dermed kravler Billing yderligere op ad ranglisten, og han ligner en mand, der skal regnes med, når der snakkes top-5 ved udgangen af året.

Peter Vejgaard og Nikolaj Nissen blev bedstplacerede danskere på en delt fjerdeplads i 13 under par. Vejgaard gik sidste runde i seks under par og sikrede sig dermed karrierens bedste ECCO Tour resultat. Nissen indledte dagen på andenpladsen, men fik aldrig rigtigt gang i spillet, så at det alligevel blev til en fjerdeplads, vil han sikkert glæde sig over i morgen.

Længere nede var der også flotte placeringer til Patrick O’Neill og Simon Willer, mens også Mads Søgaard viste glimt af sit enorme talent med en slutplacering som nummer 16.

Stillingen på Nordic Golf League Ranking er således:

1. Jacob Glennemo, 23.890

2. Steven Jeppesen, 18.624

3. David Palm, 12.493

4. Lars Johansen, 11.742

5. Rasmus Hjelm, 10.943

Der blev sendt LIVE fra afslutningen, og i løbet af weekenden, så kan du finde en “On Demand” version på Eccotour.org og se eller gense finalen.

Du finder resultatet af Bravo Tours Open 2014 her.

Comments are closed.