Jesper Billing vinder Kitchen Joy Championship by BHJ & CPF 2014 efter omspil med Elias Bertheussen

Jesper Billing vinder Kitchen Joy Championship by BHJ & CPF 2014 efter omspil med Elias Bertheussen

Svenske Jesper Billing vandt fredag Kitchen Joy Championship by BHJ & CPF på H.C. Andersen Golf efter et nyt vildt ECCO Tour drama. Billing slog Elias Bertheussen efter omspil, mens danske Stephan Juul imponerede med en vild tredjeplads i det skrappe felt.

Efter 17 spillede huller af finaledagen førte Jesper Billing i 17 under par med et enkelt slag til Elias Bertheussen. Billing skulle blot lave par på 18. hul for at sikre sig sejren ved Kitchen Joy Championship by BHJ & CPF. Et ukarakteristisk tre-putt fra svenskeren førte dog til omspil med Bertheussen.

På andet omspilshul viste Billing, at den tidligere fadæse med putteren blot var en enlig svale, og Billing holede fra ca. seks meter for en flot birdie. Dermed kunne Billing løfte armene og glæde sig over sejren og en check på 67.500 kroner. Det bringer nok engang Billing i front på GolfBox Nordic Golf League Ranking, hvor han atter henviser Jacob Glennemo til andenpladsen.

Stor succes for ukendt dansker
Netop Glennemo sluttede på en tredjeplads i turneringen et slag efter de to i omspillet. Mere overraskende var det dog, at også Fredensborg-profilen, Stephan Juul, var at finde på den delte tredjeplads i 15 under par.

– Det var sjovt i dag. Jeg kan mærke, at det stadig er nyt at være med fremme, men jeg kan også mærke, at det bliver bedre hver gang, jeg kommer i en sådan situation, fortalte Stephan Juul på LIVE TV efter sin runde.

– Jeg lærer rigtigt meget af at se, hvordan de her gutter agerer på banen. I dag spillede jeg med Steven Jeppesen, og når man ser, hvor rolig han er hele vejen, så kan jeg godt se, at min puls hopper lidt for meget, grinede nordsjællænderen.

Stephan Juul hopper med sin tredjeplads frem som nummer 55 på GolfBox NGL Ranking, og kan glæde sig over, at han nu er sikret deltagelse ved Race to Himmerland om 14 dage. Her deltager de 72 bedste på ranglisten, og selvom regnskabet først gøres op efter næste uges Lindahl Masters i Sverige, så kan Juul ikke længere fortrænges fra top 72.

Sixten Stemann Jensen, der fortsat er amatør, imponerede også stort på H.C. Andersen Golf. Efter en flot finalerunde i fem under par, snuppede Sixten sjettepladsen i turneringen side om side med Max Munther. Samlet lå de to i 14 under par efter turneringens tre runder.

Et slag dårligere på en delt ottendeplads sluttede Rasmus Hjelm, der kan glæde sig over en ny flot check, som bringer ham yderst tæt på den top 5 på GolfBox NGL Ranking, der efter sæsonen vil give en plads på European Challenge Tour fra næste sæson.

Dagens sejr var Jesper Billings fjerde på Nordic Golf League alene i denne sæson, men faktisk var det hans første sejr nogensinde på den danske ECCO Tour.

Der blev sendt LIVE fra afslutningen af Kitchen Joy Championship by BHJ & CPF 2014, og det program vil ligge klar lørdag morgen på ECCO Tube her.

Du finder resultatet af Kitchen Joy Championship by BHJ & CPF 2014 her.

Du finder stillingen på GolfBox Nordic Golf League Ranking her.

 

 

Comments are closed.