Tony EdlundDet blev en svensk opvisning på finaledagen af Landskrona Masters. Der var gensyn med de sædvanlige svenske topspillere i toppen af leaderboardet, hvor en 40-årig svensk ræv dog løb med sejren. Nicolaj Norman blev bedste dansker.

Tony Edlund sikrede sig fredag en fornem skalp, da han vandt Landskrona Masters. Edlund havde dagen igennem marginalerne med sig, og når det kneb med spillet, holede han adskillige gange uden at være på green. Edlund kom rundt i fire-under-par på sidste runde, og det var nok til en samlet score i 13-under og en sejr med to slags margin til landsmændene Richard Pettersson og Jesper Billing.

Richard Pettersson konsoliderer med andenpladsen sin kandidatur til en topplacering på Nordic Golf League og en af de fem pladser, der er adgangsgivende til Challenge Touren i 2014. I 10-under-par strålede yderligere to svenskere, nemlig Niklas Glans og en af årets store profiler, Marcus Larsson.

Bedste dansker blev Nicolaj Norman, der efter en sløj start på dagen kom godt igen på banens sidste huller. En runde i en-under-par betød en fornem sjetteplads til Ikast-spilleren, der endda slipper for at dele den placering med nogen. Det er Nicolaj Normans hidtil bedste resultat på ECCO Touren og sikrer ham en check på i nærheden af 14.000 kroner.

Mens dagen var en stor dag for nogle spillere i feltet, havde Rasmus Hjelm, der førte inden finalerunden, en rigtig ærgerlig dag på kontoret.

– Jeg spiller egentlig slet ikke så dårligt. Hver gang jeg laver den mindste fejl, så bliver jeg straffet maksimalt, og samtidig holer jeg ingen putts i dag, beretter Hjelm, der sluttede i samlet syv-under-par på en delt niendeplads.

– Det var en rigtig hård dag lige fra start til slut. Jeg spillede med Edlund, som holede fra øst og vest hele dagen, og samtidig fik jeg intet ud af mine slag. Jeg må videre, og når jeg kommer hjem, kan jeg sikkert også glæde mig over, at jeg faktisk spiller rigtigt solidt, sluttede Hjelm, inden han forlod Landskrona Golfklub.

Hjelms opfattelse af at de højere magter i dag var med vinderen, Tony Edlund, var hovedpersonen selv ganske enig i.

– Det var en meget mærkelig oplevelse i dag. På de første syv huller kunne jeg næsten ikke ramme bolden, og alligevel var jeg fire-under-par, grinede Edlund, der efter syv huller havde chippet bolden i hul to gange, og holet et wedgeslag fra 120 meter.

– Men der var tydeligvis nogen lidt højere oppe, der syntes, at jeg skulle vinde i dag, fortsatte Edlund muntert foran publikum til præmieoverrækkelsen.

Du finder resultatet af Landskrona Masters her.

Comments are closed.