Richard PetterssonDet var tæt i toppen før finalerunden af Mediter Real Estate Masters, og det blev der ikke på noget tidspunkt ændret på undervejs på runden. Det blev svensk sejr på en dag, hvor en 41-årig dansk veteran næsten stjal billedet.

Adskillige spillere havde op ad 18. hul muligheden for at spille sig i omspil, men til sidst formåede Richard Pettersson at holde alle konkurrenter bag sig og sikre sig sejren i årets første ECCO Tour, Mediter Real Estate Masters. Med en runde i tre-under-par, dagens bedste, sluttede han i seks-under-par, hvilket var et slag bedre end de nærmeste konkurrenter, Tapio Pulkkanen og Espana Edouard.

Søndagens runde startede under idylliske forhold på La Manga Clubs North Course, men udviklede sig til en kold og blæsende affære. De fleste spillere satte hurtigt birdies ind på kontoen. En konto som de dagen igennem hævede livligt på, og nogle endte endda med et gevaldigt overtræk.

I spidsen af feltet lagde comeback-veteranen, Jesper Thuen, ud som lyn og torden. Fem birdies på de første seks huller sendte for en stund Thuen i front for det stærke felt. Bogeys på dagens sidste tre huller betød dog at, 41-årige Thuen måtte tage til takke med en flot ottendeplads i sit comeback til professionel golf.

Finland havde længe to talenter med i kampen, men både Tapio Pulkkanen og Henri Satama måtte se sig slået på målstregen. Danske Lasse Sonne Nielsen lå også længe på lur med en vinderchance, men en dobbelt-bogey på hul 17, ødelagde det for Frederikssund-spilleren, der sluttede på en delt femteplads.

Til sidst lignede det en sejr til Richard Pettersson, men tilbage fra afgrunden kom franske Espana Edouard med en eagle og en birdie og med en par på sidste, kunne franskmanden sikre sig et omspil med Pettersson. Edouard formåede imidlertid ikke at hole sit to-meter putt på sidste hul, og Richard Pettersson kunne med stor glæde notere sig sejren i Mediter Real Estate Masters.

Turneringen havde besøg af flere prominente golfnavne, og Richard Pettersson kan glæde sig over, at han holdt spillere som Morten Ørum Madsen, JB Hansen, Jeppe Huldahl, Steven Jeppesen, Guillaume Cambis, Thomas Nørret, Andrea Maestroni og mange andre topspillere bag sig. Og derved fik man endnu engang sat en fed streg under, at niveauet på ECCO Touren er så højt, at selv internationale topspillere skal yde deres optimale for at blande sig i topstriden.

Der blev ikke sendt LIVE fra Mediter Real Estate Masters, men der er blev optaget meget film. Du kan derfor glæde dig til en halv times resumé, der vil blive vist på både Viasat Golf og TV3 Sport, men som naturligvis også vil blive lagt på ECCO Tube sammen med en række andre videoer fra årets ECCO Tour Winter Series på La Manga Club.

Du kan finde resultatet i Mediter Real Estate Masters her.

Find løbende videoer fra Winter Series her på ECCO Tube.

 

Comments are closed.