Daniel Jennevret vandt fredag Willis Masters. Her ses han med Willis direktør og Kokkedal Golfklubs formand, Lars Gundorph.
Daniel Jennevret vandt fredag Willis Masters. Her ses han med Willis direktør og Kokkedal Golfklubs formand, Lars Gundorph. (Foto: Per Sørensen)

Svenske Daniel Jennevret viste stor styrke, da han fredag vandt Willis Masters i Kokkedal Golfklub. Benjamin Poke og Peter Vejgaard sluttede i top-5, mens også Rasmus Hjelm satte turboen til på finaledagen.

Årets anden sejr til Jennevret
Selvom danske Mark Haastrup en kort overgang blandede sig i topstriden på finaledagen, så blev det en ren svensk affære. Daniel Jennevret sejrede i samlet 11 under par, mens landsmændene Eric Blom og Tobias Rosendahl delte tredjepladsen et slag efter den nu dobbelte ECCO Tour vinder i 2015.

 – Det var en rigtig vigtig sejr. Spillet har været godt længe, og det har været hårdt at se de andre stikke lidt af på ranglisten, sagde Jennevret efter runden.

– Sejren her betyder, at jeg nu igen er med i kapløbet om top-5 på Nordic Golf League og en plads på Challenge Touren næste år, forklarede en glad Jennevret, inden han hastede afsted til lufthavnen.

Flot dansk finale
Benjamin Poke og Peter Vejgaard sluttede som bedste danskere på en delt femteplads ved Willis Masters. Sidstnævnte Vejgaard satte på finaledagen en voldsom slutspurt ind, og med sin runde i 65 slag, så gik han ugens laveste runde.

Det var desværre for sent for Vejgaard, der måtte nøjes med femtepladsen, der dog sikrer den 30-årige vestjyde værdifulde point til GolfBox Nordic Golf League Ranking.

Rasmus Hjelm, der ligesom Vejgaard og Poke kæmper med om en plads på Challenge Touren fra 2016, fik takket være en finalerunde i 66 slag også gode point til ranglisten. 

Se resultatet af Willis Masters her.

Se stillingen på GolfBox Nordic Golf League her.