Jacob Glennemo hev stikket hjem i Landskrona Masters og spiller sig ind i Nordic Leagues top-5, hvor han erstatter danske Jeff Winther. Bedste dansker blev Nicolai Ladefoged og Jesper Lerchedahl.

En fornem runde i syv-under-par sendte Jacob Glennemo frem til samlet 16-under-par, hvilket præcis var nok til at fortrænge sin landsmand, Jens Fahbring til andenpladsen.

Glennemo havde gang i putteren i dag, og det var også en tilfreds svensker, der ”endelig” fik sin sejr.

– Jeg synes, at det har være tæt på hele året. I dag puttede jeg rigtigt godt, og de putts der ikke er faldet i  før i år, faldt endelig i, forklarede Glennemo efter runden. Du kan se hele interviewet med svenskeren nederst i artiklen.

Jens Fahrbring kom med sin andenplads også et syvmileskridt nærmere Challenge Touren 2013, mens de flotte svenske resultater har negative konsekvenser for danske Jeff Winther.

Winther var med i finalerunden, men en runde over par betød, at han i stedet for det ønske avancement søndag faldt yderligere tilbage i stillingen. Dermed er Jeff Winther ikke længere at finde i Nordic Leagues top-5, som altså ved slutningen af sæsonen kvalificerer sig til Challenge Touren. Heldigvis for Nivå-spilleren resterer der fortsat mange turneringer på Nordic League.

Bedste dansker i den blå-gule opvisning ved Landskrona Masters blev amatøren Nicolai Ladefoged, der med en finalerunde i tre-under-par flot fulgte op på lørdagens 64’er. Ladefoged slutter som nummer 15 i turneringen, og den placering deler han med Jesper Lerchedahl der kom rundt i 67 slag, fire-under-par. Sammen slutter de begge i ni-under-par, men under de gunstige forhold i Landskrona, var det ikke nok til at presse de førende svenskere.

Du finder hele resultatet fra Landskrona Masters her.

Næste turnering på ECCO Touren er Willis Masters, der afvikles på Kokkedal Golfklub fra den 5. – 7. september.

Se interview med dagens svenske sejrsherre, Jacob Glennemo:

Comments are closed.