Christoffer Lange er bedste dansker inden finalerunderne ved ECCO Tour Championship – Hosted by Thomas Bjørn & Ejner Hessel

Flere af de danske favoritter missede cuttet, mens andre greb chancen på anden dagen af ECCO Tour Championship – Hosted by Thomas Bjørn & Ejner Hessel. I alt er syv danskere finaleklar, men alle har de meget langt op til Klas Eriksson, der brændte Stensballegaard Golf fuldstændig af med en 62’er.

Med 10 birdies og otte pars brillerede Klas Eriksson med en runde i 10-under-par. Samlet tager han med sine 12-under-par en føring på fire slag med sig til tredje runde. Spanske Jordi Garcia Pinto følger efter i otte-under-par, mens Graeme A. Clark indtager tredjepladsen i syv-under-par. Sidste års ECCO Tour “elev”, Kristoffer Broberg, der har vundet de seneste to Challenge Tours, ligger i fem-under-par, og lugter måske sit nordiske hattrick.

Danskernes indsats må torsdag siges at være godkendt, selvom flere af angrebene kom fra uventede sider. Bedste dansker er nu Christoffer Lange, der med en runde i 68 slag, fire-under-par spillede sig frem på en delt ottendeplads. Joachim B. Hansen, der startede dagen på andenpladsen havde en hård dag på kontoret, selvom vinden ellers var taget betragteligt af i løbet af den våde eftermiddagsrunde. Unge “JB” er i samlet to-under-par og på en delt 18. plads.

Et slag efter ligger amatøren Niklas Møller Nørgaard, der kom rundt i to-under-par og er eneste amatør videre til finalerunderne.

De øvrige fire danskere, der er klar til finaledagene er Andreas Hartø (nr. 33), Rasmus Hjelm (nr.33), Anders Schmidt Hansen (nr.33) og Morten Ørum Madsen (nr. 53).  Feltet er klemt godt sammen, så der vil være gode muligheder for avancement på fredagens “moving day”.

Den engelske charmør og publikumsmagnet, Nick Dougherty, er også videre til finalerunderne efter stabilt spil og en runde i to-under-par. Samlet er han i par og i samme score som danske Andreas Hartø, Rasmus Hjelm og Anders Schmidt Hansen.

Torsdag blev altså endestationen for profiler som Lucas Bjerregaard, Jeppe Huldahl, Mads Vibe-Hastrup, Phillip Archer, Carl Suneson, Mark Haastrup, Jens Dantorp og mange flere store navne.

Comments are closed.