Mads Søgaard brugte blot 63 slag på sidste runde af Landskrona Masters. Dermed blev han bedste dansker som nummer 7

Mads Søgaard brugte blot 63 slag på sidste runde af Landskrona Masters. Dermed blev han bedste dansker som nummer 7

Stortalentet Mads Søgaard var denne uges ubestridte danske højdepunkt ved Landskrona Masters på ECCO Touren. Svenske Fredrik Gustavsson kronede en indtil videre fornemt sæson med sin første ECCO Tour sejr.

Mads Søgaard strålede i sidste runde af Landskrona Masters. Inden dagen lå Mads Søgaard sidst af de spillere, som klarede cuttet, men med en suveræn runde i otte under par, avancerede Søgaard til en slutplacering som nummer seks.

Resultatet var det første nævneværdige ECCO Tour resultat i denne sæson for Mads Søgaard, der inden sæsonen skiftede sin amatørtilværelse ud med en professionel af slagsen. Søgaard trak med sit professionelle skifter store overskrifter og er af mange spået en stor fremtid.

Indtil denne uge har det været småt med højdepunkter for Ikast profilen, men dagens afsluttende 63’er viser med al tydelighed, at talentet er intakt.

Fredrik Gustavsson vandt sin første ECCO Tour, da han søndag sejrede i Landskrona Masters.

Fredrik Gustavsson vandt sin første ECCO Tour, da han søndag sejrede i Landskrona Masters.

Gode ting kommer i små pakker
Mens Mads Søgaard sluttede som nummer seks, sloges en stribe svenskere om sejren dagen igennem. Her trak Fredrik Gustavsson det længste strå, og selvom sejrsmarginen på tre slag så sikker ud på papiret, så faldt afgørelsen først på turneringens sidste hul, hvor Mattias Bohlin med en dobbeltbogey spillede sejren i hænderne på en meget glad Gustavsson.

Feltets mindste spiller, Fredrik Gustavsson har haft en forrygende sæson, og havde det ikke været for lidt “finalerunde-problemer”, så havde dagens sejr ikke været den første. Den sympatiske svensker jagter nu for alvor Challenge Touren fra næste sæson.

I første omgang kan Fredrik Gustavsson glæde sig over, at han i næste uge skal spille Nordea Masters på European Tour, og at han også ligger særdeles godt til i kampen om en billet til Made in Denmark i Himmerland. Store udfordringer for den lille svensker.

Daniel Løkke blev næstbedste dansker på en delt 20. plads, Rasmus Hjelm blev nummer 22, mens Christoffer Lange og Oliver Nyholm blev nummer 25.

Du finder resultatet af Landskrona Masters her.

 

 

 

 

 

Comments are closed.