Daniel Løkke på hul 13 i Holstebro Golfklub - et af Danmarks flotteste golfhuller

Daniel Løkke på hul 13 i Holstebro Golfklub – et af Danmarks flotteste golfhuller

Igen i 2015 gæster ECCO Touren den pragtfulde skovbane i Holstebro Golfklub, men det bliver under et nyt navn.

Det traditionsrige forsikringselskab, Thisted Forsikring, øger deres engagement på ECCO Touren og Thisted Forsikring Championship fra 03. – 05 juni 2015 vil have en præmiesum på i alt 375.000 kroner.

ECCO Tour julekalender
Hver dag frem mod juleaften, kan du læse spændende nyt omkring 2015-sæsonen, mens du ligeledes hver dag kan vinde præmier på ECCO Tourens Facebook-side. Se alle tidligere vindere her.

Store glæde over bane og udvidet sponsorat
Thisted Forsikring Championship afvikles således fra 3. – 5. juni, og det glæder en af Tourens nye titelsponsorer, at det netop var i Holstebro, at muligheden bød sig.

– Det passer geografisk set rigtigt godt til vores virksomhed, og så mener jeg også, at det er en af de bedste og smukkeste baner i Danmark, fortæller Dennis René Petersen, der er administrerende direktør hos Thisted Forsikring.

– Banen plejer at stå helt fantastisk, når ECCO Touren kommer forbi, og samtidig gør klubben gennem deres sponsorarrangement på Nørre Vosborg rigtigt meget godt for sponsorerne. Så det passer mig rigtigt godt, at det var her, vi fik muligheden for at blive titelsponsor, fortsætter Dennis René Petersen.

Sådan skal sponsoratet bruges
Og selvom det er nyt for Thisted Forsikring at lægge navn til en ECCO Tour event, så er det langt fra nyt for den nordvestjyske-forankrede virksomhed at bruge Skandinaviens største golf tour i deres marketingmix.

– 2015 er tredje år, vi er med på ECCO Touren. Vi startede med et mindre sponsorat, og at vi nu er rykket op til et titelsponsorat vidner selvfølgelig om, at vi er rigtigt tilfredse med samarbejdet, siger Dennis René Petersen, der har en klar strategi over, hvordan ECCO Tour sponsoratet igen i 2015 skal aktiveres.

– Vi har stor succes med at medbringe kunder og forretningsforbindelse til ECCO Tour events. Og det vil vi fortsætte med at gøre. Det betyder meget, at vi kan fokusere på vores gæster, når vi er på ECCO Touren, og trygt overlade ansvaret omkring selve afviklingen til andre, uddyber han.

– Desuden er vi involveret i åbningsmatchen i en række klubber i vores område, og det er en sjov ekstra gimmick, at vi kan invitere vinderne af disse turneringer med til ECCO Tour, når det passer ind. På den måde binder vi flere af vores sponsorater sammen, uddyber den golfglade direktør, hvis blå øjne også kommer ECCO Tourens talenter til gode.

Thisted Forsikring bakker op om talenterne
– Golf er en pragtfuld sport, og på professionelt plan er Danmark i en rigtig god udvikling. Derfor er det også rart at være med til at bidrage til udviklingen af de danske talenter, så vi allesammen kan sidde og nyde dem på Viasat Golf, når de om nogle år spiller på Europa Touren. For det er jo her, de allesammen starter, og det er sjovt at være en del af, slutter Dennis René Petersen.

Thisted Forsikring Championship afvikles fra 03. – 05. juni med pro-ams den 1. og 2. juni. Det store 2-dages VIP arrangement for pro-am deltagere afholdes den 1. juni om aftenen på det eksklusive Nørre Vosborg. Se pro-am kalenderen her.

I 2014 vandt den lokale amatør, Nicolai Kristensen, ACTONA Championship i Holstebro Golfklub til stor glæde for de mange tilskuere. Kristensen er i 2015 professionel og sammen med flere lokale Holstebro-profiler, skal han forsøge at henrykke det altid trofaste hjemmepublikum. Du kan se et referat af 2014 nedenfor, hvor du også finder hjælp til dagens konkurrence.

Hvis du ønsker at blive en del af ECCO Touren i 2015, så kan du kontakte:

Konkurrence:

Hver dag frem til juleaften kan du vinde præmier ved at deltage i en konkurrence på ECCO Tourens Facebook side. Du finder altid informationer om den nyeste konkurrence øverst på Facebooksiden. Deltag her.

Se alle tidligere vindere her.

ACTONA Championship 2014

Comments are closed.