TB bag 3[2]

BYD PÅ BAGGEN HER – KLIK PÅ BILLEDET

Det danske golfikon, Thomas Bjørn, har suppleret den kørende NorthSide Charity Challenge auktion med et regulært sensationsprodukt. Danmarks bedste golfspiller gennem tiderne har doneret sin Ryder Cup bag fra 2014 med samtlige autografer fra hele Team Europe.

BYD PÅ BAGGEN HER

Thomas Bjørn får ikke altid den nationale kredit, han fortjener, men i den gode sags tjeneste, viser Thomas Bjørn nu endnu engang sit store format. Ved at donere sin Ryder Cup bag til NorthSide Charity Challenge auktionen bidrager Thomas Bjørn til forøgelsen af præmiesummen ved NorthSide Charity Challenge, ligesom han er med til at hæve puljen til de hjemløse i Aarhus.

– Jeg talte med Thomas (red. Thomas Bjørn) i løbet af Desert Swing i år, og da jeg fortalte ham om vores nye velgørenhedsturnering, NorthSide Charity Challenge, og om hvordan vi ønskede at kombinere Golf, Musik og Velgørenhed, så var han straks på, beretter ECCO Tour ejer, Flemming Astrup.

– Jeg vil gerne donere min Ryder Cup bag. Kan du bruge den?, lød ordene dengang fra Thomas Bjørn, og det måtte jeg indrømme, at det kunne jeg godt, fortsætter Flemming Astrup.

– Det er virkeligt et ”One of a Kind” produkt, det her, og jeg håber, at der er nogen, der vil betale rigtigt mange penge for det, så vi kan sikre de hjemløse i Aarhus en stor pose penge og samtidig øge præmiesummen ved NorthSide Charity Challenge betragetligt, siger Flemming Astrup.

– Om det er en privatperson, der ønsker at købe den til sin egen samling, eller om en klub eller investeringskreds ønsker at sikre sig den for at placere den i et klubhus eller lignende, gør ikke mig noget. Det vigtigste er, at vi får en høj pris, og at Thomas Bjørns Ryder Cup bag bliver værdsat som det helt unikke stykke golfhistorie, som det er, slutter Flemming Astrup.

Du kan byde på Thomas Bjørns Ryder Cup bag 2014, en signeret Tiger Woods kasket og en række andre produkter på NorthSide Charity Challenge auktionen hos Teamauction.dk nu.

Hvad er NorthSide Charity Challenge?
*NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf fra den 4. – 8. maj er en del af den danske ECCO Tour. Penge fra indsamlingen går 50 / 50 til de hjemløse i Aarhus samt præmiesummen i turneringen. På den måde skaber man en væsentlig værdi for både en udsat gruppe i Aarhus samt for alle de danske golftalenter, der kæmper for at blive Danmarks næste Thomas Bjørn.

Du kan læse mere om NorthSide Charity Challenge her.

Comments are closed.