Joachim B. Hansen og caddie på 1. tee ved ECCO Tour Championship – Hosted by Thomas Bjørn & Ejner Hessel

Joachim B. Hansen og Andreas Hartø er med helt fremme efter første runde af ECCO Tour Championship – Hosted by Thomas Bjørn & Ejner Hessel. De jagter dog francois Delamontagne fra Frankrig, der kom banen rundt i seks-under-par. TV interview med Joachim B. Hansen, Andreas Hartø og Nick Dougherty.

Joachim B. Hansen (-5) indtager andenpladsen alene, mens Hartø (-3) må dele femtepladsen ni andre spillere. For de øvrige danskere, er der langt op til Delamontagne, der var godt tilfreds efter sin første runde.

– Det tog mig lidt tid at komme i gang, fordi vi startede så tidligt i morges, forklarede han til Challenge Touren med henvisning til sin starttid kl. 07.30.

– Betingelserne var helt fantastiske, og der var næsten ingen vind. Banen spillede sikkert så nemt, som den overhovedet kan komme til denne uge, og heldigvis kunne jeg udnytte det. Min driver sidder fortsat ikke helt som den skal. Jeg slog nogle gode, men også nogle rigtigt dårlige, og med den rough de har her, er jeg nødt til at få bedre styr på driveren til i morgen, uddybede Delamontagne efter sin fornemme runde i 66 slag, seks-under-par.

Blot et slag efter Francois Delamontagne ligger danske Joachim B. Hansen, der endnu engang kom flot fra start på Challengetouren. “JB” startede langsomt, men på bagni, kom der for alvor gang i scoren.

– Jeg fik ikke ret meget ud af det på forni. Jeg lavede et par dumme bogeys, som kostede, men jeg spillede faktisk rigtigt godt. Alt i alt slår jeg måske kun to eller tre tynde slag i dag, så jeg er meget tilfreds med scoren, forklarede den unge dansker efter runden. Joachim B. Hansen formåede ellers ikke at udnytte banens 15. hul, der var dagens nemmeste, mens han endda tillod sig at lave bogey på niende, der også spillede relativt nemt på første runde.

Andreas Hartø er yderligere to slag tilbage på en femteplads i tre-under-par. Hartø glædede sig over at spille i Danmark, og så efter runden frem imod resten af ugen.

– Det er fedt at kunne snakke lidt dansk derude, og give interviews på dansk bagefter. Det er jo ikke så tit, lød det var Københavneren.

– Der var en del tilskuere derude i dag, og jeg gik lige bag ved publikumsbolden med Morten Ørum Madsen, Lucas Bjerregaard og Nick Dougherty, så der var ret mange mennesker omkring os. Det var fint. Du kan se hele interviewet med Hartø nederst i artiklen.

Netop Nick Dougherty talte også med ECCO Touren efter sin runde i 74 slag, to-over-par.

– Jeg spillede rigtigt godt, og jeg kunne sagtens have været tre eller fire-under-par i dag, berettede den sympatiske englænder.

– Det er måske det bedste jeg har spillet i mange uger, så scoren lyver en smule. Man skal bruge lidt marginaler eller held på denne bane, og det havde jeg ikke i dag. Men sådan er det jo nogle gange.

Hele interviewet med Dougherty kan ses nederst i artiklen.

Lucas Bjerregaard, Morten Ørum Madsen, Jeppe Huldahl, Daniel Løkke, Jeff Winther og mange af de øvrige danske håb kom rundt over-par på første runde af ECCO Tour Championship og skal derfor præstere godt i morgen, for at være med i weekenden. Har du specielle favoritter, kan du på Danske Spil smide en skilling på fire matcher til anden runde.

Du finder hele stillingen i ECCO Tour Championship – Hosted by Thomas Bjørn & Ejner Hessel her.

Joachim B. Hansen (forringet lydkvalitet)

Andreas Hartø interview

Nick Dougherty interview

Comments are closed.