Victor Hielte og Jeff Winther (billedet) blev årets nummer tre og fire, til at hæve 5.000 kroner i eagle bonus via Willis Eagles – Presented by Chartis.

Fredag lavede Victor Hielte sæsonens femte eagle på Landskrona Golfklubbs 13. hul, og det betød, at han var sæsonens tredje spiller til at lave fem eagles. Som en indlagt ”eagle sprint” betyder det en bonus check på 5.000 danske kroner i Willis Eagles – Presented by Chartis konkurrencen.

Allerede fredag formiddag måtte sponsorerne så igen gribe til lommen, og denne gang var det Jeff Winther der indkasserede. Et meget langt putt på banens niende hul betød, at en glad Jeff Winther spillere sig ind i Landskrona Masters og samtidig puttede 5.000 kroner ind på kontoen.

De første to spillere til at løbe med 5.000 kroner fra Willies Eagles – Presented by Chartis var Joachim Christensen og Mads Dam, der fortsat hver ligger på samlet fem eagles.

De første fem spillere til at runde fem eagles i sæsonen får 5.000 kroner, og dermed er der fortsat en check at spille om ved denne milepæl. Hvis det lykkes for nogen at komme til otte eagles, så vil det indbringe 15.000 kroner til de tre første.

På andendagen af Landskrona Masters spillede norske Dennis Den Roover sig også ind i kampen om de sidste 5.000 kroner for fem eagles. Han præsterede hele to af slagsen, hvoraf den ene kom i form af en hole-in-one på banens 12. hul.

Du kan finde stillingen i Willis Eagles – Presented by Chartis her

Comments are closed.