Sebastian Söderberg fører Race to Himmerland 2014 efter en imponerende runde i 63 slag, syv under par.

Sebastian Söderberg fører Race to Himmerland 2014 efter en imponerende runde i 63 slag, syv under par.

Sebastian Söderberg skød sig torsdag helt til tops ved ECCO Tour finalen, Race to Himmerland på Himmerland Golf & Spa Resort. Efter en runde i 63 slag, syv under par, tager svenskeren en føring på to slag med sig til anden runde.

Flere stærke danskere deler andepladsen efter førstedagen.

Sebastian Söderberg tog sidste år ECCO Touren med storm, da han vandt både Willis Masters og ACTONA Championship i sine to eneste starter. Denne sæson har været mindre succesfuld for Söderberg, der dog ligner én, der efterhånden har fundet melodien.

Torsdag tog han et stort skridt i jagten på sin tredje ECCO Tour sejr, da han med en imponerende runde i 63 slag (-7) på Garica Course satte alle konkurrenterne til vægs.

To slag efter ligger Söderbergs spillepartner de første to dage, Mads Søgaard. Den unge Ikast-spiller modtog allerede i går hæder for sit talent, da han blev kåret som ECCO Tour Rookie of the Year, og det ser ud til, at Søgaard vil sætte en tyk streg under den værdighed.

Sammen med Søgaard i fem under par ligger blandt andre Martin Ovesen og Christian Gløët, mens der også er plads til flere af ECCO Tourens øvrige topspillere. Jacob Glennemo, Oscar Zetterwall og Elias Bertheussen er således også i fem under par, og allerede efter førstedagen markerer forhåndsfavoritterne sig på leaderboardet.

Daniel Løkke ligger på en delt 10. plads i fire under par, men da Daniel Løkke, i modsætning til de øvrige spillere i toppen af leaderboardet, spillede den sværeste af de to baner på Himmerland Golf & Spa Resort, nemlig BACKTEE Course, var Løkke forventeligt tilfreds med dagens arbejde.

– Jeg spillede godt. Jeg laver to bogeys, og begge er tre-putts, så spillet fejlede ikke noget, sagde Holstebro-spilleren efter runden. 

– Det er dejligt at ramme en god form nu. Der er nogle store turneringer i denne og næste uge, og så er jeg også videre til 2nd Stage på Tourskolen, så det tegner ret godt i øjeblikket, sluttede Løkke.

Hvordan går det amatørerne
Race to Himmerland spilles som en Pro-Am, hvor hver professionel i en sideløbende turnering danner par med en amatør. Efter første runde fører Himmerland 1 i samlet 12 under par, mens Nybolig Korsør, EA Værktøj og LTI 2 deler andenpladsen i 11 under par.

Du finder stillingen ved Race to Himmerland her.

Du finder stillinge i Pro-Am turneringen her.

 

Comments are closed.