Steen Tinning og Mads Vibe-Hastrup kan opleves på Langesø Golf onsdag kl. 13.00, når Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation begynder

Onsdag begynder Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation på Langesø Golf, og det er med tre tidligere Europa Tour vindere i feltet. Disse tre er parret op både onsdag og torsdag.

Steen Tinning, Mads Vibe-Hastrup og svenske Oskar Henningsson har tilsammen fire sejre på European Tour, og de vil naturligvis være onsdag og torsdags trækplaster for tilskuerne. Tre-bolden slår ud onsdag kl. 13.00 på Langesø Golfs 10. hul, mens de torsdag indleder deres runde på 1. hul kl. 08.10.

Spørgsmålet er, om især “Viben” og Steen Tinning kan hamle op med de nordiske fremadstormende talenter, og på en bane, der kræver mere præcision og omtanke end reel råstyrke, så har de måske én af sæsonens bedste muligheder for at sætte “de unge” på plads.

De får dog hård kamp fra bl.a. svenske Christopher Feldborg-Nielsen og Niklas Lemke samt de danske Challenge Tour spillere, Martin Leth Simonsen, Oliver Suhr, Benjamin Poke og Niklas Nørgaard Møller.

Lokale talenter kan blande sig i toppen
De to største fynske håb hedder Frederik Andersen og Peter Launer Bæk. Begge har bedre kendskab til banen end de fleste, og med lokal opbakning, så er det ikke umuligt for de to “hjemmebane”-favoritter, at mænge sig med de helst store navne i toppen af leaderboardet.

Du kan se starttider for onsdagens runde på Langesø Golf her.

 

Årets største præmiesum på fynsk pragtanlæg

Der var god mad, musik og underholdning foran Langesø Slot, da Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation fundraising dinner mandag aften rejste penge til Red Barnet. (Foto: Andrea Urbankova)

Langesø Golf er i fantastisk stand, og med gode og hurtige greens så vil banen og turneringen blive et af årets højdepunkter for mange af spillerne.

Mandag og tirsdag har et større Charity arrangement sørget for dels en stor check til Red Barnet og dels sæsonens største præmiesum på ECCO Touren. Den præcise præmiesum samt donation til Red Barnet er netop offentliggjort.  

Præmiesummen ved Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation rammer 411.800 kroner eller ca. 55.000 Euro. 

Red Barnet modtager – efter generøs oprunding af Tinderbox promoter, Brian Nielsen – 200.000 til deres arbejde på Fyn.