Lars Larsen og ECCO Tour Rookie of the Year 2012, Steen Tinning

Lars Larsen og ECCO Tour Rookie of the Year 2012, Steen Tinning

Mere end 150 spillere stiller til start ved DAT Masters – by Visit Tønder på Brundtland Golfcenter, og der er særdeles prominente navne i feltet. Hele tre Europatour-vindere, slår ud torsdag, mens der ligeledes er gensyn med Morten Ørum Madsen.

Til start ved DAT Masters – by Visit Tønder er således danske Steen Tinning, der tidligere i karrieren har vundet to gange på Europatouren. Et lige så flot CV knytter sig til svenske Patrick Sjöland, der som Tinning også har vundet to gange på Europas fornemmeste tour. Sjöland sluttede desuden på en femteplads på Europatourens pengeliste tilbage i 1998, hvor han ofte konkurrerede med danske Thomas Bjørn.

Sidste tidligere Europatour-vinder i feltet er Oskar Henningsson. Svenskerens sejr daterer sig blot tilbage til 2009, hvor han sejrede i Moravia Silesia Open i Tjekkiet, og kunne sætte 333.000 euro ind på kontoen. Siden da har Henningsson haft fokus på mange andre ting end golf, men topniveauet er stadig ikke at kimse af.

Foruden de tre tidligere Europatour-vindere stikker også navnet Morten Ørum Madsen ud. Silkeborg-spilleren, der i øjeblikket er placeret som nummer 97 på Europatouren i sin rookie-sæson, holder for tredje gang i år formen ved lige på ECCO Touren. Ved Winter Series blev det ikke til sejr, men det kan han i denne uge rette op på.

Foruden de store profiler så vil turneringen også blive et gensyn med vinderen af Freja Championship i sidste uge, Jesper Kennegård. Og med en otte-slags sejr i bagagen, så får han svært ved at afstå favoritværdigheden ved DAT Masters.

Der er også plads til lokale talenter i feltet. I særdeleshed har André Kasprzak i denne sæson gjort det godt, og måske det bliver i denne uge, han for alvor ryger til tops.

Brundtland Golfcenter er klædt på til en stor Sønderjysk golffest, og når DAT Masters – by Visit Tønder starter torsdag morgen, så står hele området sammen om turneringen. Så benyt muligheden for at komme til topgolf i Sønderjylland fra torsdag til lørdag. Der er gratis adgang for alle.

Der vil igen blive sat odds på turneringen, og du kan læse mere om ECCO Tour bonus og odds her.

Comments are closed.