Oliver Suhr har tanket selvtillid og er klar til næste udfordring på Nordic Golf League.

Tirsdag måtte Oliver Suhr se sig omspils-besejret af franske Mathieu Fenasse efter en formidabel afslutning på PGA Catalunya Resort Championship.

Og selvom Suhr blev ramt af lidt uheld i omspillet, så er det glæde og optimisme, der fylder hos nordsjællænderen, inden det igen lørdag går løs.

– Det var en vildt fed finaledag. Jeg spillede rigtigt godt, og jeg havde hele tiden en følelse af, at jeg var i total kontrol over mit spil, forklarede Oliver Suhr, der lavede hele syv birdies mellem sjette og 15. hul.

I mange andre tilfælde havde det fornemme spil været nok til sejren, men i stedet befandt Suhr sig i et fire-mands omspil på PGA Catalunya Resorts svære 18. hul. Og her skulle uheld spille en faktor.

– Jeg havde en stor klat mudder på bolden efter mit drive, og jeg kunne ikke gøre så meget. Da jeg ramte den, stak bolden bare af til højre, og så var det jo slut, fortæller Oliver Suhr, der dog hellere vil tage de positive takter med sig end hænge sig i det tabte omspil.

– Det giver vildt meget selvtillid at spille sådan en turnering og sådan en finalerunde. Det var et stærkt felt med mange Challenge Tour spillere og lidt Europa Tour spillere, så at være så tæt på sejren, kan jeg sagtens glæde mig over, siger Suhr, der allerede lørdag igen skal i ilden i kampen om vigtige point til GolfBox Nordic Golf League Ranking.

– Planen er egentlig bare at fortsætte med at spille mit eget golf med godt humør, forklarer altid positive Suhr.

– Jeg skal forsøge at træffe gode beslutninger, holde dumme bogeys fra scorekortet og så bare vente tålmodigt på, at der ruller lidt birdies i, afrunder Suhr, der lørdag spiller første runde af den svenske Winter Series på Lumine Golf Club i Spanien.

Følg næste opgave LIVE fra lørdag morgen.
Og efter en fornem ECCO Tour Winter Series, så er Oliver Suhr bedstplacerede dansker på GolfBox Nordic Golf League Ranking på en sjetteplads. En liste som Europa Tour spiller, Florian Fritsch i øvrigt topper.

Mens Oliver Suhr skal forsøge at bygge videre på spillet fra tidligere på ugen, så er blandt andre Rasmus Hjelm, Mark Haastrup, Martin Leth Simonsen, Daniel Løkke, Victor Østerby, Benjamin Poke, Joachim B. Hansen og Mads Søgaard også i feltet, hvorfor man kan tillade sig at håbe på årets første danske sejr på Nordic Golf League.

Du kan følge med fra Lumine Golf Club fra lørdag morgen her.

Se starttider for lørdagens runde her.