Torsdag formiddag var Stensballegaard Golf udsat for en reel nedsabling af deres ellers svært opsatte bane, da Klas Eriksson ved ECCO Tour Championship – Hosted by Thomas Bjørn & Ejner Hessel kom rundt i imponerende 62 slag, 10-under-par.

Betingelserne var ellers på ingen måde lette, da vinden i løbet af natten var taget til på den åbne bane. Eriksson kom i gang med fire pars på banens første huller, der alle spillede i hård modvind. Herefter foldede svenskeren sig ud med hele 10 birdies på de sidste 14 huller på vej mod en helt uimodståelig banerekord i blot 62 slag.

– Hvis man skal skyde en rigtig lav runde, er man nødt til at putte godt. Og det siger vel næsten sig selv, at jeg havde en rigtig god dag på greens, forklarede svenskeren til Challenge Touren efter runden.

– For at være helt ærlig, så troede jeg faktisk ikke, at jeg havde sådan en runde i mig lige nu. Min form har været meget middelmådig, og jeg har puttet rigtigt dårligt hele året. Det har været svært for mig, at holde momentum i løbet af sæsonen, når jeg ikke har holet nogle putts, men i stedet for at gå i panik, har jeg holdt mig til “planen” og undgået at gå i panik. Nu ser det ud til, at jeg høster frugterne.

Undervejs tre-puttede Eriksson endda banens 15. hul, mens han måtte se sit birdie-putt fra to meter på hul 18 tage hulkanten. En alt i alt imponerende golfrunde af den rutinerede Eriksson.

Mens Eriksson sprudlede, måtte Lucas Bjerregaard og Jeppe Huldahl begge sige farvel for denne gang. I henholdsvis fire- og fem-over-par, blev det blot til to runder.

– Jeg spillede ikke godt i dag, og jeg er meget skuffet, forklarede Lucas Bjerregaard efter runden. Nordjyden, der tirsdag fyldte 21 år kan dog glæde sig over, at han fra næste sæson skal spille fast på Challenge Touren, da han kun i den absolut yderste teori kan ryge ud af top-5 på Nordic Golf League Ranking.

Det er netop begyndt at regne over Stensballegaard Golf, hvilket kan få indflydelse på cuttet. Du kan følge med på eccotour.org

Comments are closed.