Victor Østerby tak for spillet 2

Victor Østerby snuppede andenpladsen ved Mediter Real Estate Masters 2015

Victor Østerby og Lasse Jensen kæmpede torsdag med om sejren ved Mediter Real Estate Masters. Begge måtte dog se til, at svenske Daniel Jennevret snuppede titlen efter en flot runde i 63 slag, syv under par.

Victor Østerby sluttede som nummer to, to slag efter Jennevret. Unge Østerby satte således en fed streg under, at han er værd at holde øje med på ECCO Touren i 2015. En check på 44.250 kroner sender Victor Østerby frem som nummer syv på GolfBox Nordic Golf League Ranking.

– Jeg spillede godt og stabilt i dag, og jeg holdt mig til min gameplan, selvom starten var lidt langsom uden birdies. Jeg ramte 17 greens, så det var ikke fordi, jeg var i problemer, der skete bare ikke rigtigt noget for mig, før vi ramte de sidste ni huller, fortæller Østerby om den fornemme andenplads i det sjældent stærke ECCO Tour felt.

– På bagni begyndte mine putts at falde i, jeg slog dem lidt tættere på, og jeg vidste godt, at det begyndte at se fornuftigt ud, uddyber Østerby.

– Jeg var ikke klar over, hvordan jeg lå til, men når nu Jennevret spillede, som han gjorde i dag, så er jeg rigtig glad for min andenplads, slutter Østerby.

Lasse Jensen (tv.) og Victor Østerby (th.) viser storform på PGA Catalunya Resort

Lasse Jensen (tv.) og Victor Østerby (th.) viser storform på PGA Catalunya Resort

Mens Østerby sætter en vigtig check ind på GolfBox Nordic Golf League Ranking, så kunne Lasse Jensen, der sluttede på en delt tredjeplads, glæde sig over, at Europatour-formen er ved at være der. I næste uge slår Jensen ud på ved Madeira Island Open, og med en samlet score i 10 under på på PGA Catalunya Resort i denne uge, kunne et nyt topresultat sagtens være lige om hjørnet for Asserbo-profilen. 

Eirik Tage Johansen fra Norge delte tredjepladsen med Lasse Jensen og med en check på 25.875 kroner, rykker han frem på en suveræn førsteplads på Nordic League ranglisten. Eirik Tage Johansen har i årevis begået sig på højere tours, og han ligner da også en spiller, der hurtigt vil være tilbage på European Challenge Tour.

Simon Willer sluttede på en delt femteplads efter en særdeles fornem indsats. Med lidt ekstra putterheld, kunne Sorø-spilleren endda sagtens have været et par slag bedre.

Det samme gjorde sig gældende for Jeppe Huldahl og Joachim B. Hansen, der sluttede på en delt ottendeplads. Begge viste de lovende takter i forhold til Madeira Masters i næste uge, hvor begge spillere indleder deres jagt på tilbagevenden til European Tour.

Der var desuden pæne placeringer til Rasmus Hjelm, Stephan Juul, Christian Gløët og Jesper Lerchedahl.

Du finder resultatet af Mediter Real Estate Masters 2015 her.

Du finder stillingen på GolfBox Nordic Golf League Ranking her.

Comments are closed.