Morten Ørum Madsen bliver ved ECCO Award Show kåret som Rookie of The Year. Hvem mon det bliver i år? Du kan komme med til det hele.

Morten Ørum Madsen bliver ved ECCO Award Show kåret som Rookie of The Year. Hvem mon det bliver i år? Du kan komme med til det hele.

Der er ekstraordinæret blevet frigivet to pladser ved årets fedeste golfevent, Race to Himmerland, i næste uge. Så vil du prøve kræfter med Made in Denmark anlægget og opleve nogle dage som en professionel golfspiller, så tag fat i ECCO Tour omgående.

Race to Himmerland er årets helt store finale på ECCO Tour, og her spiller sponsorer side om side med de professionelle i jagten på årets største præmiecheck. 

Race to Himmerland afvikles på European Tour anlægget på Himmerland Golf & Spa Resort, og med en række af ekstra aftenaktiviteter, underholdning og en aktiv plads midt i hovedturneringen, så tør vi godt kalde Race to Himmerland for årets fedeste golfoplevelse.

Race to Himmerland afvikles fra 2. – 4. oktober med velkomstmiddag og hygge for både amatører og professionelle allerede fra onsdag d. 1. oktober om aftenen. Se uge-programmet her. Prøverunder kan spilles i dagene inden, hvis man ønsker.

Turneringsformatet adskiller sig fra resten af året. Du spiller som amatør/sponsor side om side med én professionel. Sammen udgør I et hold, som konkurrerer om store præmier. Mens I som par deltagerer i holdkonkurrencen, så spiller de professionelle også om en præmiesum på 450.000 danske kroner. Samme format kendes blandt andet fra Dunhill Links Championship på European Tour.

Prisen for en person er DKK 6.000 ekskl. moms, men for DKK 10.000 kan man købe et flight, så man to amatører spiller sammen med sine to “udleverede” professionelle de første to dage. Der er cut efter de to første runder.

Du skal deltage ved Race to Himmerland fordi:

  • Du får lov at prøve kræfter med Made in Denmark banen, Backtee New Course
  • Du danner par med en stærk professionel hele ugen
  • Du kæmper om flotte præmier
  • Du får top-underholdning om aftenen (stor surprise)
  • Du får plads ved ECCO Tour Award Show
  • Du får fuld forplejning gennem hele turneringen
  • Du deltager ved årets fedeste aktive golfoplevelse i Danmark

Du kan i øvrigt se hele programmet til Race to Himmerland her: 

Ønsker du at deltage, så kan du kontakte:

Malene Rossen
mr@golfpromote.dk
Tlf. 25362123

Eller 

Brian Vester
bv@eccotour.org
Tlf.: 3029 8433

 

Comments are closed.