Mads Søgaard og Jacob Glennemo løb med hæderen ved ECCO Tour Awards 2014. Vil du være med til at sende næste kuld af talenter afsted til Challenge Touren?

Mads Søgaard og Jacob Glennemo løb med hæderen ved ECCO Tour Awards 2014. Vil du være med til at sende næste kuld af talenter afsted til Challenge Touren?

ECCO Tour vokser og vokser, og den samlede præmiesum i 2015 bliver højere end nogensinde.

Med nu 337.500 kroner som mere eller mindre standard præmiesum, bliver økonomien bedre og bedre for de unge danske golftalenter.

ECCO Tour julekalender
Hver dag frem mod juleaften, kan du læse spændende nyt omkring 2015-sæsonen, mens du ligeledes hver dag kan vinde præmier på ECCO Tourens Facebook-side. Se alle tidligere vindere her.

Talenternes jagt på Europa Touren
Det er ingen hemmelighed, at verdens bedste golfspillere tjener mange penge. Rigtigt mange penge endda. Og heri ligger sikkert også en del af drømmen og motivationen for det stigende antal af danske golftalenter, der prøver kræfter med en professionel tilværelse.

Problemet er bare, at vejen er lang og hård, og det er på ingen måde overflåd af penge og luksus, der præger tilværelsen for langt de fleste ECCO Tour spillere.

– Vi er glade for, at vi i år har kunnet hæve præmiesummen igen. Jeg mener, at det er et skridt i den rigtige retning, og at netop præmiesummen spiller en væsentlig rolle for udviklingen af de danske og skandinaviske spillere, fortæller ECCO Tour ejer, Flemming Astrup.

– Der er mange af de her drenge, der lever på en sten, og det er også okay, at det er sådan i en periode. Det skaber på sin vis noget dedikation, tror jeg. Men jeg synes, det er synd, når økonomien sætter en stopper for spillere, hvor talentet på sigt kunne have taget dem til både Challenge – og Europa Tour, uddyber Astrup.

Større netværk skaber udviklingen
Netværket omkring ECCO Touren bliver stærkere og stærkere og med den sønderjysk-forankrede sko-gigant, ECCO, i spidsen, bidrager dette netværk i høj grad til, at udviklingen af dansk professionel golf kan fortsætte.

– ECCO har stor ære i det høje antal af danskere og skandinaver, som vi sender afsted til Challenge Touren og Europa Touren hvert år, forklarer Flemming Astrup.

– Men det samme gælder naturligvis også alle de øvrige sponsorer, vi har i vores netværk. Vi har et pro-am produkt, som vi selv synes, er rigtigt fedt, men vi er stadig afhængige af, at en række virksomheder vælger at lægge deres arrangementer hos os. Uden sponsorerne er der ingen golf tour, og det er ikke bare en floskel, det er jo sådan, det er, uddyber Flemming Astrup.

SE Pro-Am kalenderen for 2015 her.

De bedste muligheder nogensinde
Og i 2015 lægges der også yderligere på sponsor-vognen, så der burde være noget for enhver smag. Med to rejser til Spanien (marts og oktober), pro-ams på en række af landets bedste golfbaner, mulighed for en afstikker til Hamburg og endda også mulighed for VIP Hospitality til Made in Denmark, så håbes der hos salgschef, Martin Kristensen, på vækst i sponsorporteføljen.

– Jeg håber, at folk finder vores kalender spændende i år, og at det dels vil trække nogle nye sponsorer til og dels få vores eksisterende sponsorer til at bruge os endnu mere. Vi vil så gerne gøre touren endnu bedre og skabe endnu bedre forhold for både professionelle og sponsorer, og det kræver, at vores allerede flotte og store netværk vokser lidt hvert år, forklarer Martin Kristensen.

– Vores kerneprodukt er vores pro-ams, som holder et rigtigt højt niveau, og hvor vores sponsorer medbringer gæster til en uforglemmelig dag på golfbanen. Det er ikke meningen, at de skal rende rundt og snakke forretning på golfbanen, men golf er bare rigtigt godt til at skabe netværk og gode relationer til sine kunder, ansatte eller forretningsforbindelser. Og det giver også lige lidt ekstra til VIP-kontoen, at man får lov at spille sammen med en dygtig professionel hele dagen, slutter Martin Kristensen.

Et ECCO Tour sponsorat starter ved 15.000 kroner (Tour Partner), så der er bestemt plads til virksomheder af alle størrelser. Læs mere om de forskellige sponsorpakker her.

Få andel i talenternes vej mod Europatouren
I alt rykkede ni spillere i 2014 fra ECCO Touren til Challenge Touren, og den udvikling skulle gerne fortsætte. Således kan netværket hos ECCO Touren aldrig blive for stort. Sidder du derfor med nysgerrighed og interesse og ønsker at høre lidt mere om, hvorfor du og dit firma skal benytte ECCO Touren fremadrettet, så kan du kontakte:

Konkurrence:

Hver dag frem til juleaften kan du vinde præmier ved at deltage i en konkurrence på ECCO Tourens Facebook side. Du finder altid informationer om den nyeste konkurrence øverst på Facebooksiden. Deltag her.

Se alle tidligere vindere her.

 

Se sponsorvideo speaket af Leif Nyholm

 

Comments are closed.