Christopher Feldborg-Nielsen vinder Tinderbox Charity Challenge

Christopher Feldborg-Nielsen vinder Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation 2017 på Langesø Golf

Christopher Feldborg-Nielsen vandt fredag Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation på Langesø Golf.

Med sejren følger en stor check på 74.124,- og knap 10.000 euro, hvilket så godt som sender svenskeren med de danske gener på Challenge Touren fra 2018.

Christopher Feldborg-Nielsen indledte ellers fredagens finalerunde med en bogey på første hul, men så tog den store Sjöbo-spiller for alvor fat. Birdies på hul 3, 4, 5, 6, og 8 bragte dog hurtigt Feldborg-Nielsen foran med to slag.

Den føring udbyggede han yderligere på de sidste ni huller, så den usvigeligt sikre sejr i -14 til sidst lød på fem slag til islandske Haraldur Magnus. Dermed kan Feldborg-Nielsen glæde sig over, at sæsonens fantastiske form endelig kastede en sejr af sig efter en stribe top-resultater.

Bedste dansker blev amatørprofilen, Marcus Helligkilde i samlet fire under par. Det rakte til en delt 10. plads i fire under par. Lokale Peter Launer Bæk havde muligheden for at løbe med den ære, men en bogey på sidste hul kostede for Fynboen, som sluttede som nummer 13 i tre under par.

Du kan se stillingen ved Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation her.

Klar til Made in Denmark 2017 og til Challenge Tour 2018
Tinderbox Charity Challenge er årets største turnering på ECCO Touren, og dermed også den mest værdifulde turnering for de spillere, som i toppen af Golfbox Nordic Golf League Ranking, kæmper om de fem oprykningspladser til Challenge Touren 2018. Med sejren åbner Feldborg-Nielsen en føring på ranglisten så stor, at han allerede nu er 99,9 % sikker på at holde sig i top-5 resten af året.

Feldborg-Nielsen kan desuden glæde sig over, at han med sejren også er sikker på en invitation til Made in Denmark via Race to Himmerland ranglisten. En invitation som han med stor sandsynlighed vil takke ja til, da hans store føring på GolfBox Nordic Golf League Ranking giver ham den fornødne frihed.

Du kan se resultatet af Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation her.

Du kan se stillingen på GolfBox Nordic Golf League Ranking her.

Du kan se stillingen på Race to Himmerland (i kampen om de tre Made in Denmark pladser) her.