Dansk amatør vinder sensationelt Jyske Bank PGA Championship

Oskar Ambrosius vandt fredag Jyske Bank PGA Championship. Her ses han med direktør i Silkeborg Ry Golfklub, Mads Rugholm.

Oskar Ambrosius vandt fredag sensationelt Jyske Bank PGA Championship i Silkeborg Ry Golfklub. Ikast-amatøren henviste Martin Leth Simonsen til andenpladsen, mens Morten Ørum Madsen sluttede som nummer tre sammen med Axel Boasson fra Island.

Det var første gang, Oskar Ambrosius klarede et ECCO Tour cut, men det kunne man ikke se på den unge amatør. Selv var han også stolt over resultat.

– Sikke en dag. Jeg havde lidt svært ved at mærke mig selv derude til sidste, sagde Oskar Ambrosius efter runden, hvor han faktisk var tæt på at blive hentet.

– Jeg holdt mig til min gameplan, som generelt altid er ganske aggressiv, og jeg er glad og stolt over, hvordan jeg fik spillet mig ind i runden igen efter en nervøs start, forklarede Ambrosius efter præmieoverrækkelsen.

Martin Leth Simonsen samlede værdifulde point til GolfBox Nordic Golf League Ranking, hvor han nu er nummer 12.

Du kan se resultatet af Jyske Bank PGA Championship her.

Du kan se stillingen på Nordic Golf League Ranking her.

Der blev filmet fra afslutningen. Disse videoer ligger på Facebook. Se vores side her.