Dansk ECCO Tour føring efter kanonrunde i Kokkedal

Willis Towers Watson Masters 2016 føres efter første runde af Mathias Gladbjerg efter kanonrunde i 63 slag, ni under par.
Willis Towers Watson Masters 2016 i Kokkedal Golfklub føres efter første runde af Mathias Gladbjerg efter kanonrunde i 63 slag, ni under par.

Mathias Gladbjerg overstrålede torsdag alle konkurrenterne ved Willis Towers Watson Masters, da han på Kokkedal Golfklubs solbeskinnede golfanlæg nåede runde i imponerende 63 slag, ni under par. Hjemmebanefavoritten, Jesper Lerchedahl, er på andenpladsen i seks under par.

Dagen startede ellers ikke så godt for Mathias Gladbjerg, som på første hul måtte notere en bogey. Herfra var Gladbjerg dog svær at styre, og ni birdies og en eagle senere kunne han skrive under på en kanonrunde i 63 slag, ni under banens par.

– Jeg spillede godt i dag, og det var meget tilfredsstillende, at jeg formåede at blive ved at angribe i stedet for at forsvare min score, fortalte Gladbjerg efter runden. Du kan se interviewet med Mathias Gladbjerg nederst i artiklen.

Mange danskere blander sig i topstriden
Den lokale Jesper Lerchedahl fulgte torsdag sidste uges sejr på Nordea Touren op med en runde i 66 slag, seks under par. Dagens scorekort var desuden pletfri, og 12 pars og seks birdies betyder, at Lerchedahl nu kan bruge resten af ugen på at jagte sin anden sejr på Nordic Golf League på blot otte dage.

I fem under par på en delt tredjeplads ligger en skandinavisk kvintet bestående af de tre danskere Martin Leth Simonsen, Marcus Helligkilde (a) og Oliver Nyholm samt Anders Ellingsberg fra Norge og den svenske longhitter, Mikael Lindberg. Martin Leth Simonsen var godt tilfreds efter dagens runde, og nederst i artiklen kan du se et interview med den dygtige nordjyde.

I fire under par på en delt ottendeplads ligger Jesper Gunder Larsen og hjemmebanespilleren, Niklas Nørgaard Møller, der er 2011 fik sit store gennembrud med en ECCO Tour sejr på hjemmebanen i Kokkedal.

Mads Kristensen med i toppen: Stopper karrieren
Danske Mads Kristensen spiller i denne uge sin sidste turnering som professionel golfspiller, og det synes at bringe det bedste frem i ham ved Willis Towers Watson Masters i Kokkedal Golfklub.

Mads Kristensen kom i klubhuset med en runde i tre under par, 69 slag, og efter periodevis at have indtaget førstepladsen kan Mads “Kost” Kristensen overnatte på en delt 10. plads. En plads han deler med blandt andre Christoffer Lange, Martin Amtkjær og Kasper Sørensen.

Lavede eagle og vandt en baby!
Patrick O’Neil blev på trods af ganske få spillede huller dagens store vinder. Han nåede præcis at lave en eagle, inden han måtte haste på hospitalet til fødslen af sit første barn. Stort tilllykke til Patrick O’Neill.

Du finder stillingen i Willis Towers Watson Masters her. Du kan igen fredag følge livescoring direkte her, ligesom du med fordel kan tilmelde dig ECCO Tourens TV kanal på Livestream.com, så du får besked, næste gang, der sendes LIVE. I den forbindelse er det en god idé også at hente Livestreams app, så du kan følge med på telefonen.

Interview med Martin Leth Simonsen

 

Mathias Gladbjerg interview