Danske golftalenter flot fra land på Q-School Final Stage

Rasmus Højgaard er blandt de spændende nye navne, der i denne uge forsøger at tilspille sig en plads på ECCO Touren og Nordic Golf League i 2018

Det er svensk i toppen af stillingen ved Nordic Golf League Q-School Final Stage på Himmerland Golf & Spa Resort efter første runde. De mest prominente danske talenter, fik dog en fin start og ligger godt til.

Hidsige byger og vild blæst hærgede Himmerland Golf & Spa Resort på førstedagen af Q-School Final Stage. Alligevel lykkede det svenske Jakob Hansson at skyde sig til tops med en runde i fem under par på Garia Course. Det giver en føring på et slag til landsmanden Ludvig Åberg.

Store danske golftalenter som Marcus Helligkilde, Rasmus Højgaard, Morten Toft Hansen og Frederik Drejer kom alle fint fra land ved Final Stage. Førstnævnte Helligkilde var rundt i et slag under par, mens de øvrige tre kunne notere sig en runde i par. Det placerer dem alle indenfor top-25, som er målet i denne uge.

Top-25 får kategori 6 på ECCO Tour og Nordic Golf League i 2018, og det vil sikre dem adgang til så godt som alle turneringer.

Du kan se stillingen ved Nordic Golf League Q-School Final Stage her.