Danskerne på lur efter sol og storm på Rømø

Oliver Suhr er sammen med Peter Launer Bæk bedste dansker inden fredagens finalerunde

Vejrmenuen stod igen torsdag på hård vind og kølige betingelser på Enjoy Resorts på Rømø. Scores var igen høje, og mens det er svensk i toppen, så holder flere danskere sig godt til inden fredagens finalerunde.

Oliver Suhr og Peter Launer Bæk indtager fjerdepladsen inden finalerunden. Begge spillere er blot tre slag fra de førende svenskere, Niclas Johansson og Charlie Lindh, der begge ligger i samlet et slag under par. Sidstnævnte Lindh noterede dagens bedste runde i to under par. 

Mens Suhr og Launer Bæk har tre slag til førstepladsen, så har Niklas Nørgaard Møller og August Thor Høst blot et slag mere frem til duksene. I samlet tre slag over par, deler de ottendepladsen, og en god runde fredag kan sagtens række til sejr ved Bravo Tours Open by Visit Tønder

Højgaard i vant situation
I 2018 kom Nicolai Højgaard fra baghjul på finaledagen, og den bedrift kan han nu få lov at gentage. I samlet fire over par indtager Højgaard 14. pladsen inden finalerunden, men i de svære betingelser, er alt stadig muligt. Og Højgaard beviste sidste år, at han sagtens kan stå for presset og skyde lavt på finaledagen.

Mathias Gladbjerg deler 14. pladsen med Højgaard, mens Morten Ørum Madsen ligger side om side med Nicolai Kristensen på en delt 33. plads. Begge er syv slag over banens par efter de første 36 huller.

Cuttet ved Bravo Tours Open by Visit Tønder udmærkede sig ved at gå til hele ni over par. Og faktisk så det ud til, at det kunne ende i 10 over par. Det ville i så fald have været ny rekord og også en indikation af, HVOR voldsom vinden har været på Rømø de seneste dage.

Finalerunden starter fredag kl. 07.30. Og vejrudsigten siger mere blæst og kulde. Det bliver dramatisk.

Se stillingen ved Bravo Tours Open by Visit Tønder her.