Destination Fyn og ECCO Tour sammen om Pro-Am finale på Great Northern

Den store pro-am finalesucces fra 2019 gentages i år, når Destination Fyn @ Great Northern afvikles fra 9. – 10. september. Og med udsigt til endnu en finaleoptræden på Great Northern, er der lidt ekstra på spil ved alle ECCO Tourens Pro-Ams i år. 

Tak til Destination Fyn
– Det glæder mig, at Destination Fyn igen i år har været med til at muliggøre vores Pro-Am finale på Great Northern. Det er noget både spillere og sponsorer glæder sig til, og som der kigges på og tales om gennem hele sæsonen, forklarer ECCO Tour ejer, Flemming Astrup. 

Selvom 2020-sæsonen har været turbulent, kan ECCO Tourens sponsorer glæde sig over, at der bliver gensyn med Great Northern fra 9. – 10. september. Man kan købe sig en plads til arrangementet (hvis man skynder sig), men da det er en finale, så vil de fleste deltagere have kvalificeret sig til eventen. Og det passer Flemming Astrup godt. 

– Jeg synes, det giver en god dynamik at have mulighed for at kvalificere sig til årets måske mest eksklusive Pro-Am. Jeg er sikker på, at det vil være et mål for alle ECCO Tourens sponsorer at vinde en Pro-Am undervejs i sæsonen, så man sikrer sig en plads på Great Northern, forklarer Astrup og tilføjer. 

– En sejr i en hvilken som helst Pro-Am i sæsonen giver direkte kvalifikation til Destination Fyn @ Great Northern.

Destination Fyn: Vi er glade for at være med
Destination Fyn, der bl.a. arbejder for at gøre Fyn endnu mere attraktiv som rejsemål og oplevelsesø, er glade for at være med bag en event, der kan bidrage til vækst i helårsturismen og oplevelsesøkonomien.

– Fyn har meget at byde på, og især for de golfglade er der god grund til at komme hertil. I Great Northern har vi et kæmpe trækplaster, og vi er glade for, at vi kan være med til at trække ECCO Tourens Pro-Am finale hertil igen i år, siger eventchef i Destination Fyn, Jakob Staun.

– Vi tror på, at golfen kan vokse sig endnu større på Fyn, og med adskillige gode baner og et unikt udvalg af hyggelige kroer og hoteller, så mener vi, at Fyn er en oplagt destination for mange danskeres næste golfferie, slutter han.

Professionelt setup på Great Northern – Cut efter første runde
Sponsorerne kan se frem til et arrangement, der trækker tråde langt ind i de professionelle golfrækker. Der spilles med cut efter første runde, således at de bedste 18 hold går videre til finalerunden torsdag den 10. september. 

– Jeg vil egentlig hellere sige, at der er mulighed for at “gå videre”, end at vi spiller med cut. Vi har igen i år bygget det således op, at de 18 bedste hold fra første runde avancerer til finalerunden dagen efter. Denne finalerunde afvikles som en Pro-Am hvor de 18 professionelle, der har kvalificeret sig, træder ind i turneringen. Det var et kæmpe hit sidste år, og det forventer jeg også, at det bliver i år, slutter Flemming Astrup. 

Det professionelle felt ved Destination Fyn pro-am finale
Det er ikke kun sponsorerne, der kan kvalificere sig til Destination Fyn @ Great Northern. Det kan de professionelle også. De 18 professionelle, der laver flest birdies gennem sæsonens Pro-Ams dyster den 10. september om 100.000 kroner i årets Pro-Am finale. Og hvem de professionelle skal spille med, afgøres først den 9. september om aftenen, når de 18 bedste Pro-Am hold er fundet. Det er nemlig de 18 hold, der vælger deres pro til finalen. 

Det hold der gør det bedst på førstedagen den 9. september er førstevælger af de professionelle til finalen den 10. september. Herefter er det andenpladsen osv. På den måde tæller hver placering i jagten på drømmespilleren i finalen af Destination Fyn @ Great Northern. 

Næste ECCO Tour Pro-Am hvorfra man kvalificere sig til Great Northern er Thisted Forsikring Championship i Aalborg. Her spilles Pro-Ams den 4. og 5. august.