Dyrt ur på vej til Island – FREJA Final4Four skudt i gang med et brag

Axel Boasson fører FREJA Final4Four efter sin sejr i The 12 Twelve Championship by Thisted Forsikring

Axel Boasson vandt i fredags The 12 Twelve Championship by Thisted Forsikring på Storåbanen i Holstebro Golfklub.

Med vinderchecken på 60.000 kroner fulgte også 60.000 point til FREJA Final4Four ranglisten, hvor islændingen i løbet af de næste uger kan sikre sig et eksklusivt Maurice Lacroix Materpiece ur til en værdi af 80.000 kroner.

The 12 Twelve Championship by Thisted Forsikring var første turnering i ECCO Tourens og Nordic Golf Leagues finaleserie, FREJA Final4Four.

Senere denne uge begynder anden afdeling i Sverige, inden feltet drager til Himmerland Golf & Spa Resort og årets store ECCO Tour finale ved Race to Himmerland. Slutteligt afvikles Tour Final i Kristianstads Golfklubb i Sverige.

Bedste dansker i FREJA Final4Four er Nicolai Tinning på en fjerdeplads, mens Benjamin Poke, Jesper Gunder Larsen og Oliver Suhr på en femte- og sjetteplads også fik en fin start i jagten på det eksklusive ur.

Du kan se stillingen i FREJA Final4Four her.

Med sejren i The 12 Twelve Championship by Thisted Forsikring fulgte desuden så mange point til GolfBox Nordic Golf League Ranking, at Axel Boasson nu er 100 % sikker på en plads på Challenge Touren i 2018.

FREJA Final4Four

Axel Boasson fører FREJA Final4Four efter sin sejr i The 12 Twelve Championship by Thisted Forsikring

FREJA Final4Four blev skabt i samarbejde med det danske logistik og transport firma, FREJA Transport & Logistics, i et fælles forsøg på at øge spændingen mod slutningen af sæsonen. FREJA Final4Four rummer udelukkende sæsonens sidste fire turneringer på Nordic Golf League. To af disse spilles i Danmark og to i Sverige.

Den spiller, der i løbet af de fire FREJA Final4Four turneringer indspiller flest penge/point sikrer sig det eksklusive Maurce Lacroix Masterpiece ur til en værdi af 80.000 kroner.

De fire FREJA Final4Four turneringer i 2018 er:

  • The 12 Twelve Championship by Thisted Forsikring, Storåbanen, Holstebro Golfklub,
  • GolfUppsala Open, GolfUppsala Söderby
  • Race to Himmerland, Himmerland Golf & Spa Resort
  • Tour Final, Kristianstads Golfklubb i Åhus