ECCO forlænger sponsoraftale

Godt nyt til de danske golftalenter. ECCO har forlænget sit ECCO Tour sponsorat til og med 2018. (på billedet: Sebastian Söderberg, European Tour spiller)

ECCO har til stor glæde for dansk professionel golf forlænget sin sponsoraftale med Golfpromote, der står bag driften af ECCO Touren, så den nu løber til og med 2018.

Og det er godt nyt for de professionelle golfspillere, som håber at kunne bruge ECCO Touren som springbræt til både Challenge Tour og Europa Tour.

– Jeg er glad og stolt over, at vi allerede nu kan garantere fremtiden på ECCO Tour til minimum udgangen af 2018. Det er et vigtigt og godt signal til vores spillere, sponsorer og samarbejdspartnere. Jeg synes, vi har et perfekt match i vores samarbejde – vi deler de samme visioner hele vejen igennem, og skal vi fortsætte fødekæden og ”producere” spillere til Europa Touren, så er det vigtigt, at talenterne har en tour, hvor de kan starte karrieren og udvikle sig. Og det har vi, sammen med ECCO, nu igen sikret med denne aftale, forklarer direktør for ECCO Tour og Golfpromote Aps, Flemming Astrup.

Hjertebarnet lever videre
I forvejen løb sponsoraftalen til udgangen af 2017, men allerede nu har ECCO forlænget aftalen, så den også dækker 2018. Og hos ECCO glæder man sig også over, at ”hjertebarnet” lever videre.

– Det er ingen hemmelighed at ECCO Touren ligger tæt på hjertet hos ECCO. Der er skabt en institution i Dansk Golf, som vi gerne vil være en del af fremadrettet. Tusindvis af danske golfspillere er hvert år en del af ECCO Touren. Om det så er som spiller, pro-am deltager, frivillig medhjælper eller måske som tilskuer, så er det glædeligt at se, hvor stor begejstring for golfspillet ECCO Touren skaber, forklarer Jesper Thuen, Global Sponsorship Responsible hos ECCO.

– Det er dejligt, at vi som dansk virksomhed, der sælger golfsko, kan give noget tilbage til dansk og skandinavisk golf. Og at give de unge talenter muligheden for at udleve deres drøm som professionelle golfspillere er meget tilfredsstillende for os, uddyber Thuen.

ECCO Tour rundede i 2016 imponerende 50 millioner kroner i udbetalte præmiepenge. På billedet ses feltet ved ECCO Tour Winter Series 2016

Den perfekte læreplads
ECCO har via ECCO Touren de seneste mange år spillet en stor rolle i, at en række danske professionelle har haft fordelagtige betingelser i bestræbelserne på at udvikle sig og kickstarte en professionel karriere på en hjemlig og professionelt drevet tour.

– Det har været dejligt at se, at spillere som Thorbjørn Olsen, Lucas Bjerregaard, Lasse Jensen, Jeff Winther, Morten Ørum Madsen m.fl. har kunnet bruge ECCO Touren som springbræt til at komme videre ud i Verden og skabe deres professionelle karriere. Det har vist sig, at ECCO Touren er et godt sted at starte sin professionelle golfkarriere og få prøvet sit talent af, uddyber Jesper Thuen.

– Vi håber selvfølgelig, at det lykkes for alle spillerne at slå igennem på den store scene, men hvis det ikke lykkes, så håber vi i det mindste, at de har lært noget af den enorme flid og deres hårde arbejde, som de kan bruge i deres fremtidige karriere, forklarer Thuen.

En tak til klubber og frivillige
Og at fremtiden nu er sikret for ECCO Touren, betyder også, at der nu kan kigges frem på 2017 og 2018. Og det glæder man sig også til hos ECCO.

– Vi forventer igen at se golf i meget høj klasse i de kommende år. Desuden glæder vi os til at komme ud på alle ECCO Tour banerne igen (både gamle som nye). Vi er meget glade for, at de vil lægge græs til en ECCO Tour turnering, og banerne bliver bedre og bedre for hvert år, siger Jesper Thuen.

– Desuden vil jeg også gerne sige tak til alle de hundredvis af frivillige ude i klubberne, som hvert år hjælper til med afviklingen af turneringerne.

– Sidst men ikke mindst forventer vi at se flere ECCO Tour talenter på golfens største scener i årene fremover, slutter Jesper Thuen.

ECCO Tour sæsonen 2017 indledes på PGA Catalunya i Spanien i februar, inden det store setup i Danmark drives igang på Rømø med årets første Pro-Am den 1. maj.