ECCO Tour hæder til Frederik Dreier og Aksel Olsen

Frederik Dreier blev ECCO Tour Rookie of the Year 2018

Danske Frederik Dreier og Aksel Kristoffer Olsen løb med hæderen ved ECCO Tour Awards 2018. Frederik Dreier blev årets rookie, mens Aksel Kristoffer Olsen blev Player of the Year.

Inden Michael Falch for alvor spillede Race to Himmerland 2018 i gang, så begyndte Race to Himmerland vanen tro med velkomstmiddag og ECCO Tour Awards. Og det blev en dansk norsk succes.

Rookie of the year
Fra scenen i Himmerland lød det bl.a. i Rookie of the Year kategorien: 

– Kriterierne er at man skal være Pro, og ikke tidligere må have været medlem af ECCO Touren.

– Årets Rookie of the Year er en meget spændende ung spiller, som i sin første sæson er meget tæt på top 5 på ranglisten, som giver adgang til CT 2019. Han har 1 sejr og 7 top 10 på NGL i denne sæson.

Årets Rookie of the Year er…. Frederik Dreier, Danmark.

 

Player of the Year

Aksel Kristoffer Olsen blev ECCO Tour Player of the Year 2018

I Player of the Year kategorien var ordene bl.a.:

– Årets spiller var en hård nød at finde, og så alligevel ikke… Spilleren har vist et imponerende og stabilt niveau, ikke kun på ECCO Tour men også på NGL. Og ikke bare i år. Han har gennem de sidste sæsoner vist en opadgående kurve, og er nu allerede klar til Challenge Touren fra næste sæson. Det er blevet til 1 sejr og 9 top 10 placeringer i løbet af året.

– ECCO Player of Year 2018 er… Aksel Kristoffer Olsen, Norge.

 

Begge vindere går en stor fremtid i møde
Både Frederik Dreier og Aksel Kristoffer Olsen har haft en flot sæson på ECCO Touren, men begge spillere viste også prøver på deres kunnen under Made in Denmark. Aksel Kristoffer Olsen blandede sig undervejs i topstriden, mens Frederik Dreier også klarede cuttet i sikker stil. Desuden er begge spillere klar til 2. stage på European Tour Q-School til november.

Der ligger en stor fremtid og venter på begge spillere. Og mens Aksel Kristoffer Olsen er sikker på at skulle spille mindst Challenge Tour i 2019, så venter der Dreier nogle spændende uger. Et godt resultat ved Race to Himmerland i denne uge kan sende ham på Challenge Touren, men det kræver også, at topniveauet findes frem.

Race to Himmerland starter fredag morgen. Du kan se startliste og livescoring her.