ECCO Tour kalenderen 2017

ECCO Tour har nu kalenderen klar for 2017 for både professionelle og sponsorer.

2017-sæsonen starter på PGA Catalunya Resort med ECCO Tour Winter Series, mens sæsonen vanen tro afsluttes med den store finale, Race to Himmerland. Herimellem skal touren besøge Rømø, Kellers Park, Silkeborg Ry, Langesø, Skjoldenæsholm, Kokkedal og Storådalen.

Igen i 2017 tæller en række ”joint events” med svenskerne også til ECCO Tour ranglisten, selvom der ikke ved disse udenlandske events vil være Pro-Am aktiviteter for ECCO Touren sponsorer. Disse turneringer offentliggøres først sammen med den svenske kalender i det nye år.

– Vi er glade for vores 2017-kalender, og jeg synes, at vi har designet vores hidtil mest alsidige kalender. Turneringerne er meget forskellige, og med f.eks. vores velgørenhedsturnering på Fyn, vores 2-dages Pro-Am med modificeret stableford på Kellers Park og vores ”Nations Cup holdturnering”, synes jeg, at vi for både sponsorer og professionelle har skabt den hidtil mest interessante kalender, fortæller ECCO Tour ejer, Flemming Astrup.

Download sponsorprospekt som PDF – klik på billedet

Alsidig kalender for sponsorer og netværk
ECCO Tourens sponsorer og partnere kan i 2017 glæde sig over en spændende og historisk alsidig kalender. Der findes både netværks-event, 2-dages events, VIP velgørenhedsmiddag, udlandsrejser og meget mere. De populære Pro-Ams fordeler sig desuden over både Jylland, Fyn og Sjælland, hvorfor der burde være noget på kalenderen for alle virksomheder.

Som det har været tilfælde de øvrige år, så er det muligt at finde et sponsorat, som passer til alle behov og budgetter.

Du kan se hele Pro-Am kalenderen og dine sponsormuligheder i vores Sponsor Prospekt her.

Du kan også se en separat version af Pro-Am kalenderen her.

Har du lyst til at være en del af ECCO Tourens sponsornetværk og dermed få adgang til de mange unikke Pro-Ams og rejser, så er du velkommen til at kontakte Brian Vester [email protected] eller på tlf.: 30298433. Det er ganske uforpligtende, og det skader aldrig at høre om, hvordan dit firma kan få glæde af ECCO Touren.