ECCO Tour sponsor- og amatørrangliste opdateret – er du på vej til Mallorca?

Nu kan du forbedre dit scorekort hele sæsonen og vinde rejser til Mallorca med ECCO Am Tour - Powered by Bravo Tours
Nu kan du forbedre dit scorekort hele sæsonen og vinde rejser til Mallorca med ECCO Am Tour – Powered by Bravo Tours

Her kan du få et overblik over, hvor du ligger på ranglisten, og hvordan du kan forbedre din position i kampen om attraktive præmier ved ECCO Am Tour Powered by Bravo Tours.

Hvor ligger du på ranglisten?
Vi har opdateret ECCO Am Tour – Powered by Bravo Tours ranglisten, og den finder du her

Præmier i ECCO Am Tour – Powered by Bravo Tours

  • Top-5 på ranglisten efter MiD Qualfier Pro-Am på Skjoldenæsholm den 2. og 3. august får VIP adgang til Made in Denmark torsdag den 25. august i Himmerland.
  • Top-25 på ranglisten pr. 8. oktober får præmier efter sæsonen
  • Top-5 på ranglisten pr. 8. oktober inviteres med ECCO Tour til Bravo Tours Best Ball Championship på Mallorca fra 22. – 26. oktober.

Sådan forbedrer du din placering: Lyngbygaard Golf næste mulighed
Din placering på ranglisten afgøres af dit scorekort for sæonen. Dit scorekort i ECCO Am Tour Powered by Bravo Tours er “Eclectic”, hvilket betyder, at din bedste score fra hul 1, 2, 3 osv. i løbet af sæsonen sættes sammen til et “Eclectic Scorekort”. Det betyder, at du gennem hele sæsonen kan forbedre dit scorekort og dermed din placering på ranglisten. Du kan læse mere om ECCO Am Tour – Powered by Bravo Tours tilbliven her.

Ønsker du at forbedre din ranglisteplacering, eller har du bare fået lyst til mere golf efter de sidste mange ugers solskin, så er næste mulighed vores VIP og Rock & Roll Pro-Ams ved NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf.

Sidste år underholdt Aura Dione ved NorthSide Charity Challenge, og det bliver ikke mindre interessant i år, når et kendt ansigt fra Toppen af Poppen giver den gas tirsdag aften i Lyngbygaard Golf.
Sidste år underholdt Aura Dione ved NorthSide Charity Challenge, og det bliver ikke mindre interessant i år, når et kendt ansigt fra Toppen af Poppen giver den gas tirsdag aften i Lyngbygaard Golf.

Pro-Am på Lyngbygaard Golf – *NorthSide Charity Challenge 14. og 15. juni

Tirsdag 14. juni kl. 13.30 (læs mere her🙂

Der er fortsat ganske få pladser ved vores Rock & Roll Pro-Am tirsdag den 14. Juni fra kl. 13.30, og det er bestemt et af årets helt store højdepunkter. Her vil være:

  • Live musik på banen
  • Ekstra god forplejning før, under og efter Pro-Am.
  • VIP Fundraising Dinner om aftenen med mulighed for at byde på unikke produkter
  • VIP underholdning med en dansk topartist blandt andet kendt fra Toppen af Poppen

Prisen på dette VIP arrangement inkl. aftenunderholdning er 3 sponsorklip eller 9.000,- ekskl. moms pr. hold (3 personer).

Onsdag 15. Juni kl. 13.30 (læs mere her)

Du kan også spille Pro-Am om onsdagen, og alle Pro-Am deltagere onsdag er også velkommen til fundraising dinner og underholdning tirsdag aften.

*NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf er en velgørenhedsturnering, hvor en fundraising er med til at hæve præmiesummen i turneringen og indsamle penge til udsatte og hjemløse i Aarhus. Det forventes, at præmiesummen ved NorthSide Charity.

Er du i forvejen sponsor og ligger inde med flere pro-am klip, så er det bare at få booket hos Malene Rossen på [email protected].

Bliv sponsor og få bedre priser
Er du ikke sponsor, men ønsker at spille Pro-Ams, så kan du enten købe et hold i løssalg eller tegne et ECCO Tour Sponsorat. Og har du allerede spillet én pro-am i år, så kan det godt betale sig at blive sponsor. Du kan se hele pro-am oversigten for 2016 her.

Ønsker du at købe et hold, eller har du spørgsmål til sponsorater, så kan du kontakte:

Brian Vester
Mail: [email protected]
Tlf.: 30298433