Endelig! ECCO Tour er klar i Aalborg til Thisted Forsikring Championship

Thisted Forsikring med direktør Dennis René Petersen (th.) i spidsen nød dagens Pro-Am i selskab med professionelle Oliver Suhr.

Aalborg Golf Klub har alle dage spillet en stor rolle i dansk golf, men alligevel er denne uges Thisted Forsikring Championship første gang, at ECCO Tour feltet dyster på Nordjyllands mest prominente golfbane.

Titelsponsor, arrangør og spillerne er vilde med Aalborg Golf Klub, og alle glæder sig til resten af ugen.

Thisted Forsikring er mere end tilfredse
– Det er et fantastisk anlæg i fantastisk stand. Og udover det, så oplever vi en utrolig imødekommenhed i klubben, så vi er rigtigt godt tilfredse, fortæller Dennis René Petersen, direktør i Thisted Forsikring. 

– De sidste år har vi været i Holstebro, men i forhold til vores inviterede gæster, passer det os rigtigt fint at rykke lidt rundt. Vi er ved at starte afdeling i Aalborg, så det hele passer rigtigt godt sammen, slutter Dennis René Petersen fra dagens Pro-Am. 

Lokalt talent håber på succes

Hamish Brown håber på et godt ECCO Tour resultat på hjemmebanen i Aalborg, når Thisted Forsikring Championship afvikles i denne uge.

– Det er fedt at se banen i så god stand og høre de andre spilleres positive respons, fortæller Hamish Brown, og fortsætter;

– Jeg kender hver en krog og hvert et hjørne herude. Jeg har nok spillet til alle tænkelige pindplaceringer mindst 10 gange, så jeg ved, hvor man skal placere sig, og måske mere vigtigt, hvor man ikke skal slå hen, lyder det fra Hamish Brown, der gerne sætter ord på egne forhåbninger i denne uge. 

– Opskriften for succes for mig i denne uge er god putting og at mit short game viser sig fra sin bedste side. Hvis alt går vel, håber jeg, at jeg kan slutte i top-10, men den helt store drøm er naturligvis at vinde her på hjemmebane, slutter Hamish Brown.

Flemming Astrup: “Endelig i Aalborg”
Også ECCO Tour ejer Flemming Astrup er glad for, at ECCO Touren endelig har fundet vej til Aalborg Golf Klub.

– Det er dejligt, at Aalborg har lyst til at være med. Det er et fantastisk sted og en virkelig god golfbane, som allerede får ros fra alle spillerne, siger Flemming Astrup.

– Aalborg er en vaskeægte traditionsklub og en rigtig mesterskabsbane, og jeg ved, at både spillere og sponsorer, ligesom jeg, er meget glade for, at Aalborg Golf Klub er på programmet i år. Nu skal det blive interessant at se, hvem der mestrer banen bedst de kommende dage, slutter Flemming Astrup.

John Axelsens stiller til start ved Thisted Forsikring Championship 2019

Følg med LIVE fra onsdag morgen
Thisted Forsikring Championship starter onsdag morgen, og du kan følge turneringen LIVE helt frem til afslutningen fredag eftermiddag via ECCO Tourens LIVEScoring her

Danske John Axelsen er netop dukket op på startlisten, og han vil således indtræde som en af ugens store profiler. I den kategori hører også Morten Ørum Madsen, Oliver Hundebøll Jørgensen, Mathias Gladbjerg, August Thor Høst og den stærke svensker, Niclas Johansson.

Du kan se alle starttider her.