Engelske Wrigley vinder Bravo Tours Open by Visit Tønder 2017

Engelske Alex Wrigley (nr. to fra venstre) vandt fredag Bravo Tours Open by Visit Tønder, mens Nicolai Oxenbøll blev bedste amatør som nummer seks. På billedet de to glade vindere og Henrik Frandsen, Borgmester i Tønder Kommune (tv.) og Jakob Teislev, direktør Enjoy Resorts Rømø.

Der var absolut ingen slinger i den engelske vals, da Alex Wrigley fredag vandt Bravo Tours Open by Visit Tønder. I overlegen stil spillede Wrigley de 18 huller rundt i 69 slag, tre under par, og dermed slog han Jeff Winther med to slag og Antti Ahokas på tredjepladsen med fire slag.

Alex Wrigley startede dagen ét slag foran sine to konkurrenter i førerbolden, Jeff Winther og islandske Axel Boasson. Men trods en bogey på dagens andet hul, så stod det hurtigt klart, at Wrigley var bedst af alle til at håndtere den kraftige vind på Rømø.

Wrigley leverede nemlig efterfølgende fem birdies, og først på 18. hul satte han igen slag til. Og det var der råd til.

– Spillet var godt. Det var sjovt. Det har været en sjov og udfordrende uge, og greenkeeperne og arrangørerne har gjort et fantastisk stykke arbejde, takkede Wrigley på 18. hul ved den efterfølgende præmieoverrækkelse.

God generalprøve for Winther
På andenpladsen snuppede Jeff Winther endnu et topresultat på Rømø, og nordsjællænderen fik tanket selvtillid inden den igen står på Europa Tour fra næste uge.

– Det var sjovt at være tilbage, og dejligt at have familien med her til Rømø. Det er et fantastisk sted at komme, og jeg synes faktisk, det er én af Danmarks bedste golfbaner, siger Jeff Winther.

– Forberedelsesmæssigt er jeg rigtigt godt tilfreds. Det er klart, at det næppe blæser lige så meget i Portugal og Italien de næste uger, så det bliver noget andet spil. Men det er stadig godt for selvtilliden at spille med om en sejr, slutter Jeff Winther.

Banerekordholder øjnede sensationen
Daniel Løkke, der er indehaver af banerekorden på Rømø havde længe gang i et storslået comeback, og efter 15 huller var Løkke helt fremme på tredjepladsen. Desværre måtte Holstebro-spilleren notere en såkaldt snemand (8 slag) på banens 16. hul, og dermed blæste mulighederne for en ny ECCO Tour sejr på Rømø med bolden ned i vandet.

Nicolai Emil Oxenbøll blev bedste amatør på en delt sjetteplads med en score i tre over par.

Der var desuden fornemme resultater til Victor Østerby, Kasper Sørensen, Frederik Andersen, Simon Gundorph og Jesper Lerchedahl.

Du kan se resultatet af Bravo Tours Open by Visit Tønder her.

Du kan se GolfBox Nordic Golf League Ranking her.