Frederik Dreier stadig i front – men forspringet skrumper

Frederik Dreier kan fredag vinde sin anden ECCO Tour i streg

Frederik Dreier holder sig i front for Jyske Bank Championship, men måtte på dagens runde på Ry-banen i Silkeborg Ry Golfklub se sit forspring skrumpe fra tre til to slag. Peter Launer Bæk kravlede helt frem på andenpladsen.

Frederik Dreier er efter de første to runder 11 under par, og det er to slag bedre end de nærmeste forfølgere i ni under. På den delte andenplads ligger svenskerne Jacob Glennemo og Hampus Bergman, Anders Strand Ellingsberg fra Norge og danske Peter Launer Bæk. 

Frederik Dreier glæder sig til Made in Denmark banen
Finalerunden ved Jyske Bank Championship spilles fredag på den anden bane i Silkeborg Ry Golfklub, nemlig den meget anerkendte skovbane i Silkeborg. Banen, der senere på året lægger græs til Made in Denmark. Og det ser Dreier frem til.

– Det er en anden type bane, end banen her i Ry. Den er sværere, men det er en fantastisk bane, som man virkelig kan gå og nyde, mens man spiller. Jeg kender den rigtigt godt, og har spillet den mange gange i forbindelse med DIAC (Danish International Amateur Championship), forklarer Frederik Dreier efter runden.

Dreier har været i front for Jyske Bank Championship stort set siden turneringsstart onsdag morgen, og skal altså fredag forsøge at hive sæsonens anden sejr i land fra spids.

– Det bliver sjovt, og jeg glæder mig. Jeg holder mig til min gameplan i morgen, og jeg skal ikke ud og spille defensivt for at forsvare min føring, slutter Frederik Dreier, der altså kan vinde sin anden ECCO Tour på få uger i sin debutsæson som professionel. Ganske imponerende.

Torsdag var desuden en fornem dag for de danske amatører i feltet. Rasmus Broholt Lind og Morten Toft Hansen deler 10. pladsen i seks under par, mens Christian Dahl stod for dagens bedste runde i syv under par. Det sender ham frem som nummer 26.

Du kan se stillingen ved Jyske Bank Championship her.

Har du mulighed for at lægge vejen forbi Silkeborg fredag, så har du en god chance for at se generalprøven til Made in Denmark, og heppe lidt på fremtidens danske golfstjerner. Spillet starter kl. 07.00 og det forventes, at vinderen er fundet ca. kl. 13.00.