FREJA igen bag ECCO Tour og Nordic Golf Leagues finaleserie

Axel Boasson vandt FREJA Final4Four 2017.

Igen i år udgør sæsonens sidste fire turneringer på Nordic Golf League slutspillet ”FREJA Final Series”. Og vanen tro, kan den bedste spiller i sæsonens sidste fire turneringer iføre sig et eksklusivt ur – sponsoreret af FREJA Transport & Logistics.

FREJA Final Series blev i 2014 indført for at tilføre afslutningen på sæsonen ekstra spænding og for at give de spillere, der ikke længere kan nå oprykning til Challenge Touren, noget ekstra at kæmpe for.

Bonus til 75.000 kroner
I år er ingen undtagelse. For mens de 10 bedste spillere på ranglisten kæmper en sjælden tæt kamp om de fem oprykningspladser til Challenge Touren, så må resten af feltet nok sande, at de også i 2019 slår deres slag på ECCO Touren og Nordic Golf League. Med et Breitling Navitimer ur til en værdi af ca. 75.000 kroner som bonus er motivationen nu i top for alle mand i feltet.

Glad for samarbejdet med FREJA
Fra ECCO Tourens side er man glade for, at den trofaste samarbejdspartner, FREJA, igen bakker op om slutspillet.

– Vi er glade for, at Jørgen Hansen og FREJA Transport & Logistics igen i år vil være med til at gøre sæsonafslutningen endnu mere spændende end den allerede er. FREJA er for os en rigtig god og loyal samarbejdspartner, så de lever i høj grad op til det image, de har skabt sig som virksomhed, forklarer Flemming Astrup.

En af de spillere, for hvem sæsonen ellers nu ville være uden betydning, er Gustav Adell, Svenskeren har lagt sig i spidsen for FREJA Final Series efter en sejr i Harboe Open samt en 11. plads ved Ekerum Öland Masters.

Får vi første danske vinder af FREJA Final Series?
Vi har endnu aldrig fået en dansk vinder af FREJA Final Series, men med Marcus Helligkildes sejr i Ekerum Öland Masters, og Frederik Dreiers to topplaceringer, så kan de to unge opkomlinge øjne det eksklusive ur. Helligkilde og Dreier er placeret som nummer hhv. to og tre på ranglisten.

I denne uge afvikles Race to Himmerland og alle de førende spillere er med. Vinder man Race to Himmerland, så kommer man et stort skridt tættere på det eksklusive ur og sejren i FREJA Final Series.

Tidligere vindere af FREJA Final Series er:

  • 2014: Jacob Glennemo, Sverige
  • 2015: Christofer Blomstrand, Sverige
  • 2016: Alexander Wennstam, Sverige
  • 2017: Axel Boasson, Island
  • 2018: ?

Du kan se stillingen i FREJA Final Series her.