Højgaard klar til Esbjerg Open på ECCO Touren

Nicolai Højgaard håber stadig på Europa eller Challenge Tour golf i 2020.

Nicolai Højgaard har afsluttet dette års Challenge Tour eventyr, og selvom han er klar til at fortsætte sin udvikling på ECCO Touren resten af året, så er blikket stift rettet mod Europa. 

– Jeg havde håbet på mere på Challenge Touren i år, men arbejdet går videre. Jeg arbejder på nogle sving-tekniske ændringer, hvilket tager tid, så det gode spil og de stabile resultater kommer, det ved jeg, siger Nicolai Højgaard forud for Esbjerg Open by EnergiMetropol Esbjerg. 

Og selvom der skal spilles ECCO Tour resten af året, og man naturligvis gerne vil vinde hver gang man stiller op, så er det ikke ECCO Tour resultaterne der kommer til at definere resten af sæsonen. 

– Fokus bliver på at udvikle mig som person og som golfspiller. Jeg kommer til at spille nogle turneringer på ECCO Touren, og så håber jeg også på et par starter på European Tour, forklarer Nicolai Højgaard inden han afslører årets helt store mål.

– Jeg kommer til at have rigtigt meget fokus på Europa Tourens Q-School sidst på året. Alle veje fører til Rom, så hvis jeg får gjort mine ting, så kan et par gode uger til den tid ændre det hele, forklarer amatørverdensmesteren der i 2018 var helt uimodståelig hver gang han stillede til start. 

– Sidste år drivede jeg bolden rigtigt godt. Jeg vil naturligvis gerne løfte niveauet i alle facetter, men jeg håber især, at jeg i denne uge kan begynde at drive bolden rigtigt godt igen, afrunder Nicolai Højgaard. 

Højgaard starter sin Esbjerg Open by EnergiMetropol Esbjerg kampagne onsdag kl. 08:00 i selskab med Oliver Suhr og Mathias Gladbjerg. Her kunne der godt være en del tilskuere med rundt på den imponerende Marbæk-bane i Esbjerg Golfklub. 

Ved Esbjerg Open skal Nicolai Højgaard bide skeer med formstærke Niklas Nørgaard Møller og Nicolai Kristensen som begge kan sikre sig oprykning til Challenge Touren

Du kan se hele startlisten ved Esbjerg Open by EnergiMetropol Esbjerg her

Følg med LIVE fra onsdag morgen kl. 07:30 her